Volkswagen Tiguan


Volkswagen Tiguan

Een nieuwe Volkswagen Tiguan tegen de scherpste prijzen

Volkswagen Tiguan Private Lease actietarief

De Volkswagen Tiguan is sportief, krachtig, ruim en heeft een comfortabele hoge zit. De Tiguan is een van de meest populaire SUV’s in Nederland. Met een zee aan ruimte en comfort. Natuurlijk uitgerust met luxe features, om het rijden zo leuk mogelijk te maken. Bij M. de Koning Volkswagen kunt u nu tijdelijk profiteren van het voordelige private lease actie tarief op de Volkswagen Tiguan.

Volkswagen Private Lease met een vast maandbedrag, inclusief onderhoud en reparaties en verzekering met all-risk dekking. Zo kunt u altijd zonder zorgen de weg op. Kies onderstaand uw Volkswagen Tiguan en vraag een vrijblijvende proefrit of offerte aan bij M. de Koning Volkswagen dealer. Of kom langs in één van onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel of Rotterdam.

Volkswagen Tiguan, de perfecte vakantie SUV

  • Perfecte caravantrekker
  • Sportief, krachtig, ruim.
  • Met een comfortabele hoge zit
  • Populaire SUV in Nederland
  • Veel zit- en bagageruimte
  • Vol met innovaties, luxe features
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan

Lease de Tiguan

De Volkswagen Tiguan privé leasen is natuurlijk ook mogelijk. Met Volkswagen Private Lease via Volkswagen Bank of Operational lease van Maarten Autolease zijn de mogelijkheden uitgebreid voor privé of zakelijk gebruik. Vraag een vrijblijvende proefrit of offerte aan bij M. de Koning Volkswagen dealer.

Private lease vanaf € 729 p/m

Operational Lease vanaf € 591 p/m

Volkswagen Tiguan op voorraad

De Tiguan is nu snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Heeft u interesse in de Volkswagen Tiguan?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of Stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.