T-Cross


Volkswagen T-Cross

Direct een nieuwe Volkswagen rijden tegen gunstige prijzen


Volkswagen T-Cross Private Lease actietarief of extra inruilvoordeel

De T-Cross is nu extra aantrekkelijk.

De gloednieuwe SUV, met veel ruimte en een fraai design. De T-Cross leasen of kopen? Met Volkswagen Private Lease rijdt u onbezorgd in een nieuwe Volkswagen voor een vast bedrag per maand. Kies voor de T-Cross Private Lease actie via M. de Koning Volkswagen dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe T-Cross Private Lease aanbod. Wilt u liever kopen? Dan profiteert u tijdelijk van extra inruilvoordeel. Wees er wel snel bij want het actie-aanbod is beperkt!

Meer weten over de T-Cross? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een proefrit. De Volkswagen T-Cross is direct uit voorraad leverbaar. De T-Cross eerst zelf ervaren? Kom langs in 1 van onze Volkswagen vestigingen in;

Volkswagen T-Cross Private Lease

Zeer scherp Private Lease actietarief voor de Volkswagen T-Cross. Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien? Dan is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe Volkswagen T-Cross te rijden. Combineer de ijzersterke punten van T-Cross de zekerheid van Private Lease. Zo kunt u altijd zonder zorgen de weg op, omdat u kunt terugvallen op de voordelen van Private Lease. Kies de Volkswagen T-Cross en vraag een vrijblijvende proefrit of offerte aan.

Private lease vanaf € 509 p/m

Operational Lease vanaf € 435 p/m

Volkswagen T-Cross bij M. de Koning

Volkswagen T-Cross op voorraad met € 2.000 inruilvoordeel.

Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een Volkswagen te kiezen.

Heeft u interesse in de Volkswagen T-Cross?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of Stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.