Volkswagen private lease

Volkswagen Private Lease Voordeeldeals

Met €20 extra korting p/m óf 1e maand gratis en €10 extra korting p/m

Volkswagen Private Lease Voordeeldeals

Private Lease uw nieuwe Volkswagen en profiteer van €20 extra korting op uw maandbedrag óf uw 1e maand gratis en €10 extra korting op uw maandbedrag

In de maand maart is instappen in een nieuwe Volkswagen met Private Lease bij M. de Koning extra voordelig! Met de Volkswagen Private Lease Voordeeldeals is het 1e maandbedrag voor onze rekening en krijgt u de rest van de looptijd €10 extra korting op uw maandbedrag. Of kies niet voor een gratis 1e maand, en ontvang €20 extra korting op uw maandbedrag gedurende de hele looptijd!

Alle Volkswagen modellen doen mee in de Private Lease Voordeeldeals. Van de Volkswagen Polo, T-Cross en T-Roc tot en met de Volkswagen Tiguan of de 1 elektrische Volkswagens zoals de ID.3 en ID.4. Tijdens deze actie rijdt u bijvoorbeeld al in een nieuwe Volkswagen Polo vanaf €379!* Kiest u voor een voordelige nieuwe Volkswagen uit onze voorraad of bestelt u uw nieuwe auto liever helemaal naar uw eigen wens? Alles is mogelijk met de Private Lease Voordeeldeals!

Private Lease Voordeeldeals

  • €20 extra korting p/m óf
  • €10 extra korting p/m en 1e maand gratis
  • Alleen in de maand maart
  • Alle Volkswagen modellen

TOP 3 Volkswagen Private Lease Voordeeldeals modellen

Alle Volkswagen modellen doen mee in de Private Lease Voordeeldeals. Maar de top3 is toch wel de Polo, T-Cross en de T-Roc.

Private Lease de Volkswagen Polo met extra voordeel

Rijk uitgerust en met verrassend veel ruimte. Klaar voor avontuur.

Extra Private lease korting € 20 p/m* óf 1e maand gratis en €10 extra korting p/m.

Operational Lease vanaf € 376 p/m

Private Lease de Volkswagen T-Cross met extra voordeel

Onze meest kleurrijke SUV. Net zo veelzijdig als jouw leven.

Extra Private lease korting € 20 p/m* óf 1e maand gratis en €10 extra korting p/m.

Operational Lease vanaf € 435 p/m

Private Lease de Volkswagen T-Roc met extra voordeel

Gewaagd, bij de tijd, maar toch met een onmiskenbare SUV-uitstraling.

Extra Private lease korting € 20 p/m* óf 1e maand gratis en €10 extra korting p/m.

Operational Lease vanaf € 476 p/m

Volkswagen Private Lease Voordeeldeals

Heeft u nu een Private Lease contract wat bijna afloopt? Dan kunt u gebruik maken van onze Private Lease actie. Maar ook als u voor het eerst start met Volkswagen Private Lease profiteert u van de Private Lease Voorraaddeals. Een vast maandbedrag zonder verder bijkomende kosten voor onderhoud, wegenbelasting en verzekering – dat is Private Lease van Volkswagen. U weet precies waar u aan toe bent en betaalt alleen nog de brandstof.

De Volkswagen Private Lease Voordeeldeals zijn alleen geldig op de vestigingen van M. de Koning Autobedrijven tot en met 31 maart. Wilt u advies, een vrijblijvende maandberekening of een proefrit maken? Kom dan langs in 1 van onze showrooms in;

Keurmerk Private Lease

Volkswagen Polo

Private Lease uw nieuwe Volkswagen Polo en profiteer van €20 extra korting op uw maandbedrag óf uw 1e maand gratis en €10 extra korting op uw maandbedrag.

Volkswagen T-Cross

Private Lease uw nieuwe Volkswagen T-Cross en profiteer van €20 extra korting op uw maandbedrag óf uw 1e maand gratis en €10 extra korting op uw maandbedrag.

Volkswagen T-Roc

Private Lease uw nieuwe Volkswagen T-Roc en profiteer van €20 extra korting op uw maandbedrag óf uw 1e maand gratis en €10 extra korting op uw maandbedrag.

Alle Volkswagen modellen doen mee in de Private Lease Voordeeldeals

Van de Volkswagen Polo, T-Cross en T-Roc tot en met de Volkswagen Tiguan of de 1 elektrische Volkswagens zoals de ID.3 en ID. Kiest u voor een voordelige nieuwe Volkswagen uit onze voorraad of bestelt u uw nieuwe auto liever helemaal naar uw eigen wens? Alles is mogelijk met de Private Lease Voordeeldeals!

Volkswagen ID4 Model M. de Koning

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 48 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.