Volkswagen Private Lease


Volkswagen Polo

Direct een nieuwe Volkswagen rijden tegen gunstige prijzen

Volkswagen Polo Private Lease actietarief

De Volkswagen Polo is nu extra aantrekkelijk. De Polo is namelijk compact als altijd, maar completer dan ooit. De Polo leasen of kopen? Bij M. de Koning Volkswagen kunt u nu tijdelijk profiteren van het voordelige private lease actie tarief op de Volkswagen Polo.

Meer weten over de Polo? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een proefrit. De Volkswagen Polo is direct uit voorraad leverbaar. De Polo eerst zelf ervaren? Kom langs in 1 van onze Volkswagen vestigingen in;

Volkswagen-Polo
Volkswagen-Polo
Volkswagen-Polo

Private lease de Polo

Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien? Dan is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe Volkswagen Polo te rijden. Combineer de ijzersterke punten van de Polo met de zekerheid van Private Lease. Zo kunt u altijd zonder zorgen de weg op, omdat u kunt terugvallen op de voordelen van Private Lease. Kies uw uitvoering en vraag een vrijblijvende proefrit of offerte aan.

Private lease vanaf € 449 p/m

Operational Lease vanaf € 376 p/m

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo op voorraad

De Polo is nu snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Heeft u interesse in de Volkswagen Polo?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of Stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.