Volkswagen Private Lease


Volkswagen Polo

Direct een nieuwe Volkswagen rijden tegen gunstige prijzen

Volkswagen Polo Private Lease actietarief

In de maand maart is instappen in een nieuwe Volkswagen Polo met Private Lease bij M. de Koning extra voordelig! Met de Volkswagen Private Lease Voordeeldeals is het 1e maandbedrag voor onze rekening en krijgt u de rest van de looptijd €10 korting op uw maandbedrag. Of kies niet voor een gratis 1e maand, en ontvang €20 korting op uw maandbedrag gedurende de hele looptijd!

Tijdens deze actie stapt u al in een nieuwe Volkswagen Polo met Private Lease vanaf €379 per maand.* Kiest u voor een voordelige nieuwe Volkswagen Polo uit onze voorraad of bestelt u uw nieuwe Polo liever helemaal naar uw eigen wens? Alles is mogelijk met de Private Lease Voordeeldeals!

Heeft u nu een Private Lease contract wat bijna afloopt? Dan kunt u gebruik maken van onze Private Lease actie. Maar ook als u voor het eerst start met Volkswagen Private Lease profiteert u van de Private Lease Voorraaddeals. Een vast maandbedrag zonder verder bijkomende kosten voor onderhoud, wegenbelasting en verzekering – dat is Private Lease van Volkswagen. U weet precies waar u aan toe bent en betaalt alleen nog de brandstof.

De Volkswagen Private Lease Voordeeldeals zijn alleen geldig op de vestigingen van M. de Koning Autobedrijven tot en met 31 maart. Wilt u advies, een vrijblijvende maandberekening of een proefrit maken? Kom dan langs in 1 van onze showrooms:

Volkswagen-Polo
Volkswagen-Polo
Volkswagen-Polo

Lease de Volkswagen Polo

Profiteer van €20 korting op uw maandbedrag óf uw 1e maand gratis en €10 korting op uw maandbedrag.

Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien? Dan is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe Volkswagen Polo te rijden. Combineer de ijzersterke punten van de Polo met de zekerheid van Private Lease. Zo kunt u altijd zonder zorgen de weg op, omdat u kunt terugvallen op de voordelen van Private Lease. Kies uw uitvoering en vraag een vrijblijvende proefrit of offerte aan.

Private lease van € 399 p/m voor € 379 p/m

Operational Lease vanaf € 376 p/m

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo op voorraad

De Polo is nu snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen Polo?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

Deze actie loopt t/m 31 maart 2023.

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 48 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.