Volkswagen ID.3 Gazelle actie

10x Gazelle Formule 1 fiets bij een Volkswagen ID.3 uit voorraad!

Volkswagen ID.3 Gazelle actie

Tot € 6.600 megakorting op de Volkswagen ID.3 + Gratis Gazelle Formule 1 fiets

10x Gazelle Formule 1 fiets bij een Volkswagen ID.3 uit voorraad + € 2.950 SEPP subsidie!

De keuze voor een duurzame en volledig elektrische Volkswagen ID.3 maken we bij M. de Koning tijdelijk super aantrekkelijk. Bij aanschaf of lease van een nieuwe ID.3 uit onze voorraad ontvangt u een unieke Gazelle Formule 1 fiets cadeau! De actievoorraad is tijdelijk in prijs verlaagd, dus u profiteert van duizenden euro’s korting op deze auto’s. Daarnaast kunt u op een groot deel van de voorraad de SEPP-subsidie van €2.950 aanvragen bij de overheid.

De ID.3 is uit voorraad leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. U kunt de ID.3 kopen, private leasen, zakelijk leasen of financieren. Onze collega’s in de showroom rekenen graag voor u een vrijblijvende scherpe offerte uit. Kom langs in een van onze Volkswagen vestigingen in;

Gazelle Formule 1 fiets

Volkswagen ID.3 Gazelle actie

  • Gratis Gazelle Formule 1 fiets
  • Maak gebruik van € 2.950 SEPP subsidie
  • Duizenden euro’s korting
  • Private Lease vanaf € 704
  • Zakelijk Lease vanaf € 543

De Volkswagen ID.3 voorraad

De ID.3 is nu snel en voordelig uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en profiteer van extra scherpe inruilprijzen. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen ID.3 uit voorraad te kiezen. Daarnaast kunt u op een groot deel van de voorraad de SEPP-subsidie van €2.950 aanvragen bij de overheid.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?


Private lease de Volkswagen ID.3

Rijden in een gloednieuwe ID.3! Kies dan voor Volkswagen Private Lease. Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. 

Volkswagen ID3 bij M. de Koning

Zakelijk rijden in een elektrische Volkswagen? Wij denken met u mee.

Bent u op zoek naar de meest efficiënte mobiliteitsoplossing die past bij u of uw bedrijf? Of u nu wagenparkbeheerder, ondernemer of zzp’er bent, wij helpen u graag met uw zakelijke mobiliteit. Wij denken met u mee als het gaat om mogelijkheden voor zakelijk autorijden en daarin is elektrisch rijden natuurlijk ook van toepassing! Daarnaast hebben wij onze klanten gevraagd wat zij belangrijk vinden met betrekking tot elektrisch rijden. Daaruit kwam naar voren dat milieuvriendelijkheid en toekomstgericht de meest genoemde redenen zijn voor elektrisch rijden. Bent u klaar voor een duurzame toekomst? Kies dan nu voor een elektrische Volkswagen!

Voordelen van elektrisch rijden:

  • Elektrisch rijden is milieuvriendelijk
  • Weinig onderhoud
  • Toekomstgericht
  • 16% of 22% bijtelling voor de zakelijke rijders in 2023

Maarten Autolease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maarten Autolease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.