Volkswagen ID voordeel

Voorraad voordeel tot € 8.400

Op de elektrische Volkswagen ID.3 – ID.4 – ID.5

Tot € 8.400 voordeel op de elektrische Volkswagen ID.3 – ID.4 – ID.5

Tijdelijk ontvangt u bij M. de Koning extra voordeel op de elektrische Volkswagens;

 • € 6.000 voordeel op een nieuwe elektrische Volkswagen ID.3
 • € 6.400 voordeel op een nieuwe elektrische Volkswagen ID.4
 • € 8.400 voordeel op een nieuwe elektrische Volkswagen ID.5

Wees er snel bij want deze actie is alleen geldig op speciaal geselecteerde nieuwe direct leverbare modellen, zolang de voorraad strekt. OP=OP!

Alleen bij M. de Koning rijdt u al een ID.3 ID.4 of ID.5 met extra voorraad voordeel. En met deze lagere vanafprijzen kunt u op de ID.3 en ID.4 mogelijk ook nog € 2.950 SEPP-subsidie aanvragen bij de overheid. Vraag deze subsidie snel aan, want de overheid heeft hiervoor een beperkt budget beschikbaar. De ID modellen worden fiscaal geherwaardeerd met kortingen waardoor uw bijtellingsvoordeel kan oplopen tot €50 per maand.

ID.3, ID.4 en ID.5 voordeel

 • Korting oplopend tot € 8.400 – bijtellingsvoordeel oplopend tot €50 per maand
 • ID.4 Advantage / Tijdelijk extra voordeel / Nu vanaf € 45.590 of € 245 bijtelling p/m***
 • ID.5 Advantage / Tijdelijk extra voordeel / Nu vanaf € 45.590 of € 245 bijtelling p/m***
 • SEPP subsidie mogelijk op de ID.3 en ID.4 en ID.5
 • Private of zakelijk lease mogelijk
MdeKoning Voorraad Voordeel
Volkswagen-elektrisch ID3
Volkswagen ID.3 inclusief € 6.000 voorraad

Tijdelijk extra voordeel

Vanaf € 38.990
Private lease tijdelijk vanaf € 647p/m*
Zakelijk leasen tijdelijk vanaf € 578 p/m*

Volkswagen-elektrisch ID4
Volkswagen ID.4 inclusief € 6.400 voorraad voordeel

ID.4 Advantage
Tijdelijk extra voordeel
Nu vanaf € 45.590 of € 245 bijtelling p/m***

Private lease tijdelijk vanaf € 712p/m*
Zakelijk leasen tijdelijk vanaf € 767 p/m*

Volkswagen-elektrisch ID5
Volkswagen ID.5 inclusief € 8.400 voorraad voordeel

ID.5 Advantage
Tijdelijk extra voordeel
Nu vanaf € 45.590 of € 245 bijtelling p/m***

Private lease tijdelijk vanaf € 856p/m*
Zakelijk leasen tijdelijk vanaf € 767 p/m*

Op zoek naar een brandstof Volkswagen met voordeel?

MdeKoning Voorraad Voordeel

Volkswagen Voorraad Voordeel weken – Extra voordeel op geselecteerde Volkswagen brandstof modellen, direct rijden met maximale korting.

 • Voorraad voordeel tot € 2.000 op nieuwe geselecteerde modellen
 • Extra M. de Koning korting € 500
 • Inruilvoordeel oplopend tot € 2.500

Volkswagen ID.3 inclusief € 6.000 voorraad voordeel

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die de Volkswagen ID.3 te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Een elektrische auto kopen of leasen, alles is mogelijk. Bekijk hier de Volkswagen ID.3 voorraad!


Volkswagen ID.4 inclusief € 6.400 voorraad voordeel

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die de Volkswagen ID.4 te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Een elektrische auto kopen of leasen, alles is mogelijk. Bekijk hier de Volkswagen ID.4 voorraad!


Volkswagen ID.5 inclusief € 8.400 voorraad voordeel

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die de Volkswagen ID. 5 te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Een elektrische auto kopen of leasen, alles is mogelijk. Bekijk hier de Volkswagen ID.5 voorraad!

Volkswagen Private Lease

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een nieuwe Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. Kies uw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Zakelijk rijden in een elektrische Volkswagen? Wij denken met u mee.

Bent u op zoek naar de meest efficiënte mobiliteitsoplossing die past bij u of uw bedrijf? Of u nu wagenparkbeheerder, ondernemer of zzp’er bent, wij helpen u graag met uw zakelijke mobiliteit. Wij denken met u mee als het gaat om mogelijkheden voor zakelijk autorijden en daarin is elektrisch rijden natuurlijk ook van toepassing! Daarnaast hebben wij onze klanten gevraagd wat zij belangrijk vinden met betrekking tot elektrisch rijden. Daaruit kwam naar voren dat milieuvriendelijkheid en toekomstgericht de meest genoemde redenen zijn voor elektrisch rijden. Bent u klaar voor een duurzame toekomst? Kies dan nu voor een elektrische Volkswagen!

Voordelen van elektrisch rijden:

 • Elektrisch rijden is milieuvriendelijk
 • Weinig onderhoud
 • Toekomstgericht
 • 16% of 22% bijtelling voor de zakelijke rijders in 2023

Maarten Autolease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maarten Autolease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Kom langs in onze showrooms in Rotterdam, Capelle en Krimpen aan den IJssel voor een proefrit of een vrijblijvend voorstel.

Actie kortingen gelden niet i.c.m. de verlaagde leasetarief actie. Actiekortingen gelden tot en met 30 september 2023 en alleen als de nieuwe auto binnen de actieperiode wordt afgeleverd.

Keurmerk Private Lease

* Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €500 eigen risico. M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease. Dit wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.

*** Voor elektrische auto’s in 2023 geldt 16% bijtelling over de eerste € 30.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald.