Volkswagen ID.5

Goedkoper rijden in 2022

Stap nu over op een elektrische Volkswagen

Goedkoper rijden in 2022

Stap nu over op een elektrische Volkswagen

Volkswagen elektrisch rijden. Voorkom de prijsstijging in 2023. Goedkoper rijden in 2022? Kies dan voor Volkswagen elektrisch rijden in plaats van brandstof en stap over op één van de modellen van de ID.familie. De ID.4 en ID.5 zijn bij M. de Koning nog leverbaar in 2022. Dat betekent een behoorlijk bijtellingsvoordeel!

Een elektrisch Volkswagen model als de ID.4 of de ID.5 biedt het gebruiksgemak en comfort dat u van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om voor elektrisch rijden te kiezen. Onze elektrische modellen zijn in diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een proefrit. Een elektrische Volkswagen eerst zelf ervaren? Kom langs in een van onze Volkswagen vestigingen in;

Kies uw Volkswagen ID.4 of ID.5 uit voorraad

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die elektrisch rijden te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Bekijk hier de voorraad!

Zakelijk rijden in een elektrische Volkswagen? Wij denken met u mee.

Bent u op zoek naar de meest efficiënte mobiliteitsoplossing die past bij u of uw bedrijf? Of u nu wagenparkbeheerder, ondernemer of zzp’er bent, wij helpen u graag met uw zakelijke mobiliteit. Wij denken met u mee als het gaat om mogelijkheden voor zakelijk autorijden en daarin is elektrisch rijden natuurlijk ook van toepassing! Daarnaast hebben wij onze klanten gevraagd wat zij belangrijk vinden met betrekking tot elektrisch rijden. Daaruit kwam naar voren dat milieuvriendelijkheid en toekomstgericht de meest genoemde redenen zijn voor elektrisch rijden. Bent u klaar voor een duurzame toekomst? Kies dan nu voor een elektrische Volkswagen!

Voordelen van elektrisch rijden:

  • Elektrisch rijden is milieuvriendelijk
  • Weinig onderhoud
  • Toekomstgericht
  • 12% of 16% bijtelling voor de zakelijke rijders in 2022

Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden?

Toekomstgericht Een van de grootste voordelen van elektrisch rijden is zonder twijfel dat het beter is voor het milieu. Maar waarom precies? De grootste reden is dat elektrische auto’s tijdens het rijden geen CO2, geen stikstof en minder fijnstof uitstoten. Ook kunnen de batterijen van elektrische auto’s gerecycled worden. Zo is een elektrische auto van A tot Z een zuiniger en duurzamer alternatief voor een auto op brandstof.

6 jaar onderhoud & APK Een elektrische auto heeft minder onderhoud nodig dan een brandstofauto. Het traditionele onderhoud, waarbij bijvoorbeeld de motorolie vervangen wordt, is niet meer nodig. De ID.modellen worden geleverd met maar liefst 6 jaar onderhoud* en APK-keuring bij de officiële Volkswagen-dealer.

Brandstofbesparing Een volle accu is een stuk voordeliger dan een een volle benzine- of dieseltank, zeker met de almaar stijgende brandstofprijzen. Het scheelt u zo’n 50 tot 70 procent per laadbeurt. De exacte kosten hangen natuurlijk wel af van de manier waarop u laadt: via een laadpaal bij u thuis, een openbare laadpaal of een snellader. Echter is het laden van een auto altijd goedkoper, zelfs als u hem aan de snellader zet.

Geen wegenbelasting Om elektrisch rijden toegankelijker te maken voor iedereen, betaalt u in ieder geval tot 2025 geen wegenbelasting, ook wel motorrijtuigenbelasting (MRB) genoemd. Dit geldt voor alle volledig elektrische auto’s, ongeacht het gewicht of de provincie waarin u woont.

Welke elektrische Volkswagen kiest u?

Alle luxe en comfort die u van een Volkswagen gewend bent maar dan volledig elektrisch. De elektrische Volkswagen ID.4 en ID.5 zijn nog leverbaar in 2022. Ervaar het elektrisch rijden van een Volkswagen! Kom langs in onze vestigingen of bel ons op 088 201 34 80. Wij helpen u graag!

Loading …

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.