Volkswagen Electric Voorraad Deals

Volkswagen Electric Voorraad Deals

Korting oplopend tot €4.000

Volkswagen Electric Voorraad Deals | Korting oplopend tot €4.000

Gaat u voor Volkswagen elektrisch rijden? Kies dan voor 1 van de voorraadmodellen uit onze Volkswagen Electric Voorraad en profiteer van: korting oplopend tot €4.000, de voordelige aanschafprijs van 2022 (dus geen prijsverhoging van januari 2023) en de gunstige bijtellingsvoorwaarden van 2022! Naast de korting bespaart u met de 2022-prijs tot €4.400 en tot €105 per maand in de bijtelling.

Ook valt een deel van de Electric Voorraad (ID.3 en ID.4) binnen de grenzen van de SEPP-subsidie. Dat betekent dat u als particuliere klant bij aanschaf of bij private lease een overheidssubsidie kunt aanvragen. Deze bedraagt €2.000 maar vult M. de Koning aan tot € 2.950!

Voordelen Electric Voorraad Deals

  • Voorkom de prijsverhoging
  • Beperkte Volkswagen voorraad OP=OP
  • Gunstige bijtellingsvoorwaarden
  • Direct rijden in een elektrische Volkswagen
  • Aanvraag SEPP subsidie mogelijk
Volkswagen Electric Voorraad Deals

Kies uw Volkswagen ID.5 uit voorraad.

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die de Volkswagen ID. 5 te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Een elektrische auto kopen of leasen, alles is mogelijk. Bekijk hier de Volkswagen ID.5 voorraad!

Kies uw Volkswagen ID.4 uit voorraad.

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die de Volkswagen ID.4 te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Een elektrische auto kopen of leasen, alles is mogelijk. Bekijk hier de Volkswagen ID.4 voorraad!

Kies uw Volkswagen ID.3 uit voorraad.

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die de Volkswagen ID.3 te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Een elektrische auto kopen of leasen, alles is mogelijk. Bekijk hier de Volkswagen ID.3 voorraad!

Volkswagen Private Lease

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een nieuwe Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. Kies uw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Zakelijk rijden in een elektrische Volkswagen? Wij denken met u mee.

Bent u op zoek naar de meest efficiënte mobiliteitsoplossing die past bij u of uw bedrijf? Of u nu wagenparkbeheerder, ondernemer of zzp’er bent, wij helpen u graag met uw zakelijke mobiliteit. Wij denken met u mee als het gaat om mogelijkheden voor zakelijk autorijden en daarin is elektrisch rijden natuurlijk ook van toepassing! Daarnaast hebben wij onze klanten gevraagd wat zij belangrijk vinden met betrekking tot elektrisch rijden. Daaruit kwam naar voren dat milieuvriendelijkheid en toekomstgericht de meest genoemde redenen zijn voor elektrisch rijden. Bent u klaar voor een duurzame toekomst? Kies dan nu voor een elektrische Volkswagen!

Voordelen van elektrisch rijden:

  • Elektrisch rijden is milieuvriendelijk
  • Weinig onderhoud
  • Toekomstgericht
  • 16% of 22% bijtelling voor de zakelijke rijders in 2023

Maarten Autolease

Liever zakelijk volledig ontzorgd worden? Kies dan voor Operational Lease. De collega’s bij Maarten Autolease adviseren u graag over alle aspecten van zakelijk autorijden en alle andere vormen van mobiliteit.

Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden?

Toekomstgericht Een van de grootste voordelen van elektrisch rijden is zonder twijfel dat het beter is voor het milieu. Maar waarom precies? De grootste reden is dat elektrische auto’s tijdens het rijden geen CO2, geen stikstof en minder fijnstof uitstoten. Ook kunnen de batterijen van elektrische auto’s gerecycled worden. Zo is een elektrische auto van A tot Z een zuiniger en duurzamer alternatief voor een auto op brandstof.

6 jaar onderhoud & APK Een elektrische auto heeft minder onderhoud nodig dan een brandstofauto. Het traditionele onderhoud, waarbij bijvoorbeeld de motorolie vervangen wordt, is niet meer nodig. De ID.modellen worden geleverd met maar liefst 6 jaar onderhoud* en APK-keuring bij de officiële Volkswagen-dealer.

Brandstofbesparing Een volle accu is een stuk voordeliger dan een een volle benzine- of dieseltank, zeker met de almaar stijgende brandstofprijzen. Het scheelt u zo’n 50 tot 70 procent per laadbeurt. De exacte kosten hangen natuurlijk wel af van de manier waarop u laadt: via een laadpaal bij u thuis, een openbare laadpaal of een snellader. Echter is het laden van een auto altijd goedkoper, zelfs als u hem aan de snellader zet.

Geen wegenbelasting Om elektrisch rijden toegankelijker te maken voor iedereen, betaalt u in ieder geval tot 2025 geen wegenbelasting, ook wel motorrijtuigenbelasting (MRB) genoemd. Dit geldt voor alle volledig elektrische auto’s, ongeacht het gewicht of de provincie waarin u woont.

Welke elektrische Volkswagen kiest u?

Alle luxe en comfort die u van een Volkswagen gewend bent maar dan volledig elektrisch. Met een maximale actieradius van 426 kilometer voor de ID.3, 520 kilometer voor de ID.4 en 516 kilometer voor de ID.5 brengen deze elektrische Volkswagens u comfortabel en onbezorgd naar uw bestemming. Ervaar het elektrisch rijden van een Volkswagen! Kom langs in onze vestigingen of bel ons op 088 201 34 80. Wij helpen u graag!

Loading …