DSG


DSG-Automaat Actie

Scherpe DSG-Automaat meerprijs van € 2.000 bij de Volkswagen Taigo, T-Cross, T-Roc en Polo

Soepel schakelen terwijl u daar zelf niets voor hoeft te doen? Onze Direct Shift Gear staat voor u klaar. Het systeem schakelt in een fractie van een seconde van de ene naar de andere versnelling, zonder de aandrijvende kracht te onderbreken. Omdat wij iedereen van dit stukje comfort willen laten genieten, zijn er geselecteerde modellen uitgerust met deze DSG-automaat voor een extra scherpe prijs.

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een proefrit. Kom langs in een van onze Volkswagen vestigingen in;

Loading …

Extra snel optrekken

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trekt u een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

Sportieve rijervaring

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als u afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kunt u ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.

Geselecteerde Volkswagen modellen met DSG-Automaat

Heeft u interesse in een Volkswagen model met DSG-Automaat ?

Vul het formulieren stel uw vraag of bel ons op 088 20 13 410.
We helpen u graag!