Volkswagen onderdelen en reparatie

Alle voordelen van Volkswagen Service bij M. de Koning

Altijd nét een stapje extra

Uw Volkswagen verdient alleen het beste van het beste. Bij M. de Koning Volkswagen dealer staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. En zoals u van ons gewend bent, doen we bij onderhoud en reparaties altijd nét dat stapje extra. Ontdek hier wat u van ons kunt verwachten. Of kom langs in één van onze vestigingen in;

Volkswagen Service

Wat kunt u van ons verwachten?

  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis 24 uur mobiliteitsservice in Europa
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar (o.a. gratis leenfiets)
  • Altijd vooraf een offerte, dus geen verrassingen achteraf
  • Kleine reparaties worden direct verholpen
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gekwalificeerde Volkswagen technici

Wat zijn de voordelen van Volkswagen Service?

2 jaar garantie

Twee jaar garantie
op onderdelen en reparatie. Bij M. de Koning Volkswagen kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwachts wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

pechhulp-nederland-europa

Gratis pechhulp
in Nederland en Europa als u uw Volkswagen bij M. de Koning officiële dealer langs brengt voor onderhoud zoals in uw onderhoudsboekje staat aangegeven. Staat u dus plotseling langs de kant van de weg? Wij zorgen dan dat uw Volkswagen zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde servicepunt wordt gebracht voor reparatie.

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer
staat voor u klaar als uw Volkswagen bij de M. de Koning staat voor onderhoud of reparatie. Wij beiden huurauto’s (tegen vergoeding). Maar gaat u liever op de fiets, dan kunt u gratis een fiets lenen.

Volkswagen offerte vooraf

Een offerte vooraf
Weten waar u aan toe bent, is wel zo fijn. Dat snappen wij als geen ander. Daarom krijgt u vooraf altijd een duidelijke prijsopgave. Blijkt later dat er toch aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan neemt onze werkplaats altijd eerst contact op.

Kleine reparaties

Kleine reparaties
direct verholpen. Heeft uw Volkswagen een defect lampje of moet de olie bijgevuld worden? Rijd gerust even langs bij uw M. de Koning Volkswagen dealer in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Rotterdam, ook zonder afspraak. Kleine ongemakken verhelpen we direct. Zo bent u voor u het weet weer onderweg.

originele onderdelen

Altijd originele onderdelen
Uw Volkswagen houdt u natuurlijk het liefst 100% origineel. Als we onderdelen vervangen, gebruiken we daarom altijd originele onderdelen. Zo kunt u blijven vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van uw Volkswagen.

Volkswagen technici

Reparatie en onderhoud
door onze gekwalificeerde Volkswagen technici. Onze technici zijn gekwalificeerd door Volkswagen en kennen uw Volkswagen dan ook door en door. Met het juiste gereedschap onderhouden of repareren ze uw auto snel en vakkundig volgens fabrieksvoorschrift. Is uw Volkswagen klaar? Dan krijgt u in uw serviceboekje een stempel van M. de Koning officiële Volkswagen dealer. Zo blijft de restwaarde op peil.

Heeft uw Volkswagen onderhoud en/of reparatie nodig?