Wij bouwen aan een vernieuwde Volkswagen vestiging in Rotterdam

07 januari 2019 om 14:10 in Nieuws Volkswagen Nieuws
Verbouwing Rotterdam

Op maandag 7 januari starten wij met het verbouwen van onze Volkswagen vestiging in Rotterdam Ommoord. Uiteraard zijn wij gewoon geopend en proberen wij de overlast voor u tot een minimum te beperken. Ook tijdens de verbouwing staan onze collega’s voor u klaar op het gebied van onderhoud, reparatie, verkoop van jong gebruikte Volkswagens en Private Lease. In deze nieuwsbrief geven wij u alvast een kijken in onze verbouwingsplannen en de vernieuwde Volkswagen beleving die we daarmee willen bereiken…. Alles voor uw rijplezier!

NB: in de eerste weken van de verbouwing zal de achteringang gesloten zijn. U kunt wel parkeren aan de achterzijde, maar de receptie en showroom kunt u bereiken via de vooringang.

Verbouwing Rotterdam

Showroom
De showroom krijgt een nieuwe vloer, nieuw meubilair en een nieuwe indeling. Ook voorzien we de showroom van de nieuwste innovatieve digitale technieken om u als klant nog beter alle mogelijkheden van Volkswagen te laten zien en een compleet overzicht van ons gebruikte wagen aanbod te presenteren. Met het nieuwe meubilair creëren we een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer, waarin iedere klant zich op zijn gemak zal voelen.

Verbouwing Rotterdam

Werkplaatsreceptie
In de 2e fase van de verbouwing gaan we aan de slag met de werkplaatsreceptie. U vindt onze werkplaats-collega’s dan tijdelijk in de showroom.

Onze serviceadviseurs krijgen een geheel nieuwe werkplek en ook de klantenwachtruimte ondergaat een flinke update. Met nieuwe digitale communicatiemiddelen kijken we samen met u naar het beste advies voor uw auto. Onder het motto “Alles voor uw rijplezier” bieden wij u alle services om u zo lang mogelijk te laten genieten van uw auto.

Verbouwing Rotterdam

Uitstraling buitenzijde
Ook aan de buitenzijde van onze vestiging gaan we één en ander veranderen.
Met panelen, nieuwe deuren en kozijn geven we de vestiging en moderne maar toegankelijke uitstraling. Nieuwe ramen, een opgehoogde parkeerplaats met laadpunten en een flinke verfbeurt maken het geheel compleet.

Heeft u suggesties of tips naar aanleiding van uw bezoek tijdens de verbouwing? We horen ze graag om zo de overlast zo gering mogelijk te maken. U kunt ons bereiken op 010 420 71 11 of vul ons contact formulier in. Graag tot ziens!

Rotterdam
Volkswagen, VW Bedrijfswagens
en SEAT Service

Vlambloem 40-48
3068 JE Rotterdam

010 420 71 11