De Volkswagen T-Roc: opvallende, compacte SUV beleeft zijn wereldpremière

17 augustus 2017 om 8:55 in Nieuws Volkswagen Nieuws
Volkswagen T-Roc
  • Nieuwe Volkswagen T-Roc debuteert op 23 augustus
  • Volkswagen verbreedt zijn SUV-pallet met compacte cross-over
  • T-Roc nieuwe benchmark binnen zijn klasse met compacte afmetingen en een aantrekkelijk design

Volkswagen onthult woensdag 23 augustus de T-Roc, de nieuwe benchmark binnen het compacte SUV-segment. De nieuwe T-Roc verenigt compacte afmetingen, een verfrissend nieuw design en een groot aantal hightech features in één aantrekkelijke cross-over.

Of de nieuwe T-Roc in stadsverkeer wordt ingezet, recreatief wordt gebruikt of tijdens lange ritten: de nieuwe cross-over van Volkswagen combineert de soevereiniteit van een SUV met de rijeigenschappen van een sportief model. Die eigenschappen van de nieuwkomer worden weerspiegeld in het design dat offroad elementen bevat, maar dat ook in het stadsverkeer opvallend verfrissend is. De T-Roc is onmiddellijk herkenbaar als een lid van de Volkswagen-familie. Een blikvanger is de nieuwe neus met een brede grille met geïntegreerde dubbele koplampen. De behuizing voor de knipperlichten en dagrij- en bochtenverlichting is separaat in de bumper gevat. Door de opvallende lichtornamenten is de nieuwe compacte SUV ook in het donker onmiddellijk als Volkswagen T-Roc herkenbaar.

De wereldpremière van de Volkswagen T-Roc vindt woensdag 23 augustus plaats. De onthulling is vanaf 20.00 uur live te volgen via een livestream. De link naar de livestream is http://volkswagen.gomexlive.com/vw_live_pk/?lang=en.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Blijf op de hoogte van de nieuwe T-ROC

Wil je op de hoogte gehouden worden van de prijzen, de eerste beelden, start verkoop en al het andere T-ROC nieuws, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.