Volkswagen GTI voor kinderen

30 juni 2016 om 15:21 in Nieuws Volkswagen Nieuws
Volkswagen GTI
  • Volkswagen introduceert eenpersoons GTI
  • De GTI onder de kinderwagens; je kunt niet vroeg genoeg beginnen…

Een GTI is er nu ook voor de allerjongsten en wel in de vorm van de exclusieve GTI kinderwagen.

De Volkswagen GTI kinderwagen is ontworpen door Volkswagen Design in samenwerking met knorr-baby, een Duitse kinderwagenproducent. Deze staat – net als Volkswagen – bekend om een hoog kwaliteitsniveau, een smaakvol design en innovatieve features.

GTI-designkenmerken
Deze unieke kinderwagen beschikt over de kenmerkende GTI-designelementen, zoals een GTI wielontwerp, de befaamde ‘Clark’ ruitjesbekleding, rode stiksels en de toepassing van het honingraatmotief dat ook in de grille van de Golf GTI is terug te vinden.

Optimale wendbaarheid
Ook deze kleine GTI heeft een optimale wendbaarheid. Zo is het frame voorzien van instelbare schokdempers en kunnen de voorwielen 360 graden draaien of vastgezet worden. De kinderwagen beschikt over een lichtgewicht aluminium frame met verstelbare duwstang en kan als combi-kinderwagen worden ingezet van baby tot peuter, van reiswieg tot kinderzitje.

De in gelimiteerde oplage geproduceerde GTI kinderwagen kost 995 euro. Meer informatie over deze GTI is te vinden in de webshop van Volkswagen.

Volkswagen GTI voor kids

Volkswagen GTI Kinderwagen
e GTI is een legende. Alleen al het herkenbare ruitjesmotief, lichtmetalen velgen design, de rode stiksels en honingraat patroon laten uw hart sneller kloppen. Met de GTI kinderwagen kan u, als ouder, de liefde voor dit sportieve icoon laten zien. En uw kleine geniet van een heerlijk relaxed ritje! Kortom, nu kan de hele familie genieten van de ultieme rij-ervaring die de Volkswagen GTI biedt.

Volkswagen GTI Speenkoord
Elke ouder wil voorkomen dat het speentje van zijn of haar kind op de grond valt (onhygiënisch) of kwijtraakt (groot verdriet). Een speenkoord of -ketting is dan dé oplossing. Volkswagen heeft een echte GTI speenketting voor alle snelle kinderen in de collectie en deze past perfect bij de GTI speen. Door de schuifsluiting kan het koord aan de kleding of kinderwagen worden bevestigd en de siliconen ring aan het einde wordt over de speen heen gedrukt.

Volkswagen GTI Baby T-shirt Raket
Mooie en tegelijkertijd grappige Volkswagen T-shirt voor baby’s. Het T-shirt is gemaakt van hoge kwaliteit jersey in de kleur grijs met rode strepen. Op de voorzijde van dit leuke T-shirt staat een GTI Raket-print. Het GTI logo komt ook terug op een labeltje aan de zijkant van het T-shirt. Het baby T-shirt is makkelijk aan en uit te trekken door de twee drukknoopjes op de linkerschouder. Dit Volkswagen T-shirt voor baby’s is verkrijgbaar in diverse maten.

Volkswagen GTI Knuffeltje Ted Turbo
Dit vrolijke Volkswagen Ted Turbo knuffeltje is gemaakt in samenwerking met het merk Sigikids. De verschillende texturen en kleuren van Ted Turbo geven dit knuffeltje genoeg te kijken en te voelen voor uw baby.

Volkswagen GTI Speen
Jong geleerd is oud gedaan. Speciaal voor onze (jonge) GTI-fans; een set van twee originele GTI-spenen. De twee siliconen fopspenen in maat 2, zijn geschikt voor baby’s van drie maanden en ouder. De Volkswagen fopspeen is gemaakt van silicone en polypropyleen (PP) en bevat geen Bisfenol A (BPA). Op de rode stop staat in zwarte letters GTI en heeft een witte ring.