Verbouwde showroom M. de Koning Krimpen feestelijk geopend

07 juni 2018 om 16:15 in Nieuws Volkswagen Nieuws
Opening M. de Koning Krimpen aan den IJssel

Na maanden van verbouwingswerkzaamheden, opende M. de Koning Autobedrijven afgelopen weekend officieel de deuren van de vernieuwde Volkswagen vestiging in de Stormpolder in Krimpen aan den IJssel.

Tijdens de verbouwing is de showroom geheel vernieuwd, het occasionsterrein uitgebreid, de werkplekken voor de verkopers werden volledig gedigitaliseerd en de werkplaatsreceptie is geheel in een nieuw en modern jasje gestoken.
De opening van de vestiging werd opgedeeld in 3 evenementen. Op donderdagavond waren de zakelijke relaties uitgenodigd voor een bijeenkomst. De host van de avond, Jan Dirk Stouten, interviewde de directie van M. de Koning Autobedrijven, de directie van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland en commercieel directeur Feyenoord Mark Koevermans. Het werd een inspirerende en geslaagde avond.
Vrijdagavond waren de medewerkers van M. de Koning Autobedrijven met partners, familie en kinderen uitgenodigd voor een gezellige personeelsborrel. Collega’s van alle vestigingen werden getrakteerd op live muziek, verse frites en schepijs. Uiteraard aangevuld met een motiverende speech door directeur Wim de Koning.
Zaterdag was de vernieuwde vestiging geopend voor het grote publiek tijdens een feestelijke open dag, waarbij ook de verse frites, schepijs en springkussen niet mochten ontbreken. Gedurende de gehele maand juni gelden er openingsacties op alle Volkswagen vestigingen van het autobedrijf, waarbij klanten profiteren van extra voordeel op onder andere APK, brandstof, nieuwe en gebruikte Volkswagens en Private Lease. U bent van harte welkom.