Top 5 Zomer accessoires

26 mei 2020 om 13:17 in Nieuws Volkswagen Nieuws
Top 5 Zomer accessoires

Met de zomer op komst is het natuurlijk niet gek om na te gaan denken over uw vakantie. Door de huidige situatie is het aannemelijk om ook een vakantie binnenslands in gedachte te nemen. Om deze vakantie zo veilig en soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij voor u alvast een Top 5 samengesteld van onze favoriete zomer accessoires.

1. Trekhaak

Een trekhaak biedt u de gelegenheid een fietsendrager, caravan of aanhanger mee te nemen. Het handige van een afneembare trekhaak is dat wanneer u de trekhaak niet gebruikt, u deze eenvoudig afkoppelt. Zo is de trekhaak niet zichtbaar als u deze niet gebruikt! Exclusief montage.
Nu tijdelijk 10% Korting

Trekhaak Volkswagen M. de Koning

2. Fietsendragers

De compacte en lichtgewicht fietsendrager van Thule voor twee fietsen. De fietsendrager is erg gemakkelijk te monteren en heeft afneembare fietsarmen. De toegang tot de laadruimte blijft vrij, zelfs mét de fietsen er op, dankzij de handige kantelfunctie die met een voetpedaal bediend wordt. Tevens geschikt voor fietsen met een brede wielbasis. De fietsendrager kan eenvoudig en plat opgevouwen worden.
Nu tijdelijk van € 379,- voor € 299,-

Thule Fietsendrager

3. App Connect

App-Connect brengt een naadloze verbinding tot stand tussen uw wagen en uw smartphone via MirrorLink™- en Apple CarPlay-interfaces. Muziek selecteren en beluisteren op uw smartphone of turn-by-turn-navigatie-instructies ontvangen: dat kan voortaan op het centrale scherm. App-Connect kan alleen worden geactiveerd wanneer de functie reeds aanwezig en zichtbaar is op het systeem.
Nu voor € 339,- inclusief montage

Volkswagen App Connect

4. Zonwering voor uw Volkswagen

Scherp zonlicht en warmte worden buiten gehouden met de zonwering voor uw Volkswagen. Zo wordt het rijden, zeker tijdens zonnige dagen, voor jou en je medepassagiers erg aangenaam. De zonwering is optimaal aan de vorm van de ruiten aangepast en eenvoudig te installeren.

Nu tijdelijk met 35% korting

Volkswagen Zonwering

5. Dakdragers

De Volkswagen dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de Volkswagen allesdragers te monteren. Het specifieke design van de dragers minimaliseert het windgeruis. De dragers zijn gemakkelijk en zonder gereedschap te monteren.
Nu tijdelijk van € 239,– voor € 199,-

Volkswagen Dakdragers