Top 10 Wintersport Accessoires van Volkswagen

18 februari 2020 om 11:34 in Nieuws Volkswagen Nieuws
Top 10 Volkswagen Wintersport Asseccoires

De voorjaarsvakantie staat voor de deur, en de pistes in de wintersport gebieden liggen er nog prachtig bij. Om er voor te zorgen dat de reis richting uw vakantie bestemming zo onbezorgd mogelijk is hebben wij een extra voordelige top 10 wintersport accessoires samengesteld. Zo kan u zich volledig focussen op de witte pistes en heerlijke afdalingen.

1. Lichtmetalen wintersets

Vakantie is om te ontspannen, zo ook de heenweg. Zorg er daarom voor dat uw auto is voorzien van goede winterbanden. Daarnaast zorgen de winterbanden voor de best mogelijke grip en een kortere remweg, al bij temperaturen onder de 7 °C. De speciale rubbersamenstelling samen met het loopvlakontwerp zorgen ervoor dat de veiligheid aanzienlijk verhoogt wordt. Een winterset bestaat uit velgen inclusief winterbanden.

Profiteer nu van kortingen tot wel 30 procent!

Top 10 Volkswagen Wintersport Asseccoires

2. Allesdragers

De Volkswagen dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de Volkswagen allesdragers te monteren.

Nu verkrijgbaar van € 239 voor € 199

Top 10 Volkswagen Wintersport Asseccoires

3. Bagagebox

De bagagebox beschikt voor een fast-click snelmontage-systeem voor een eenvoudige en veilige bevestiging op uw dakdragers. Tevens is de koffer aan beide zijden te openen om uw bagage gemakkelijk in en uit te laden. De bagagebox is voorzien van een 3-punts centraal vergrendelingssysteem dat maximale veiligheid biedt. De meegeleverde spanbanden voorkomen dat uw bagage tijdens het rijden verschuift.

Nu verkijgbaar vanaf € 199

Top 10 Volkswagen Wintersport Asseccoires

4. Kofferbakmat

Zorg ervoor dat uw auto schoon en droog blijft. Ook wanneer de natte ski of snowboard schoenen in de kofferbak liggen. Met de rubbere kofferbakmat houdt u vuil en nattigheid gemakkelijk buiten de auto.

momenteel van € 59 voor € 49

Top 10 Volkswagen Wintersport Asseccoires

5. 4-delige Car Care winterset

Net als op de ski piste is goed zicht op de weg een must. Met de 4-delige Car Care winterset van Volkswagen bent u dan ook altijd goed voorbereid op elke weersomstandigheid. De set bestaat uit Antivries, Ontdooier, Rubber car stick en een ijskrabber.

Momenteel verkijgbaar van € 19,95 voor € 9,95

Top 10 Volkswagen Wintersport Asseccoires

6. VW ijskrabber

Met behulp van deze ijskrabber met sneeuwborstel is het schoonmaken van uw Volkswagen snel en efficiënt gebeurd. De ijskrabber is gemaakt van hoogwaardige polycarbonaat en is voorzien van een anti-slip handvat.

Nu van € 7,95 voor € 4,95

Top 10 Volkswagen Wintersport Asseccoires

7. Bandenhoezen

Wanneer de zomerbanden opgeslagen liggen kunnen ze in deze bandenhoezen netjes worden bewaard. Ze zijn voorzien van handige handgrepen en tekening voor de positie van de velg op de auto.

Momenteel van € 29,95 voor € 19,95

Top 10 Volkswagen Wintersport Asseccoires

8. Rubberen mattenset

Deze hoogwaardige all-weather mattenset is exact afgestemd op de contouren van uw interieur. De matten zijn van duurzaam materiaal gemaakt en zorgen voor een perfecte bescherming voor uw bekleding. De set bestaat uit twee voormatten met draaiknop-bevestiging.

Verkrijgbaar van € 49 voor € 39

Top 10 Volkswagen Wintersport Asseccoires

9. Sneeuwkettingen

Met de Volkswagen sneeuwkettingen ervaart u betere grip op sneeuw en ijs. De sneeuwkettingen zijn voorzien van het gepatenteerde Servo-systeem, waarmee de spanning volledig automatisch geregeld wordt. De ketting wordt gecentraliseerd tijdens het rijden, waardoor handmatige naspanning niet nodig is.

Bestel uw sneeuwkettingen vanaf € 99

Top 10 Volkswagen Wintersport Asseccoires

10. Bagagenet

Houd uw bagage op plaats wanneer u over de slingerende bergwegen richting het skigebied rijdt. Dit bagagenet zorgt ervoor dat de bagage netjes op zijn plaats blijft liggen in de kofferbakruimte. Het net is eenvoudig te bevestigen en los te koppelen met behulp van de bevestigingshaken.

Momenteel van € 59 voor € 49

Gaat u op wintersport maar staat de accessoires welke u nodig heeft niet in de top 10? Geen zorgen. Via de onderstaande button kunt u alle acties zien die momenteel van toepassing zijn op wintersport accessoires.