Top 10 Volkswagen voorjaar accessoires

21 april 2020 om 15:08 in Nieuws Volkswagen Nieuws

Met de eerste zonnestralen alweer door de ramen kunt u zo langzamerhand gaan kijken wat te doen wanneer we weer naar buiten mogen. Bij M. de Koning begrijpen we dat de voorpret het leukste kan zijn, daarom hebben wij alvast een Top 10 samen gesteld voor dé accessoires van dit voorjaar!

1. Thule VeloCompact 925 fietsendrager

De compacte en lichtgewicht fietsendrager van Thule voor twee fietsen. De fietsendrager is erg gemakkelijk te monteren en heeft afneembare fietsarmen. De toegang tot de laadruimte blijft vrij, zelfs mét de fietsen er op, dankzij de handige kantelfunctie die met een voetpedaal bediend wordt. Tevens geschikt voor fietsen met een brede wielbasis. De fietsendrager kan eenvoudig en plat opgevouwen worden.

Fietsendrager M. de Koning

2. Loopwagen T1

De Volkswagen T1 loopwagen is perfect voor het ondersteunen tijdens het leren lopen van uw kind. De loopwagen heeft een mooie rode kleur en heeft een aanpasbare handgreep afhankelijk van de lengte en ontwikkeling van uw kind. Dankzij de stevige houten constructie kan het kind vellig en gelijkmatig stappen maken. In de loopwagen is veel opbergruimte voor ander speelgoed. Daarnaast zorgen de TPE-antislipwielen ervoor dat uw vloer niet beschadigd en is de loopwagen eenvoudig in elkaar te zetten.

Loopwagen T1 M. de Koning

3. Paraplu

Elegante windbestendige stokparaplu met verchroomd, stalen handvat. Voorzien van een automatisch openingsmechanisme, glasvezelarmen en een afgeronde haakhandgreep met houtachtige greepring. Het Volkswagen-opschrift is gedrukt in crème en is ook met een laser gegraveerd op het handvat.

paraplu m. de koning

4. Marterverschrikker

De laatste jaren zorgt de steenmarter voor steeds meer overlast. Ze kruipen via de onderkant van uw auto in de motorkap, opzoek naar warmte en bescherming. Daarbij knagen ze alles kapot wat in de weg zit. Deze marterverschrikker biedt een oplossing voor uw Volkswagen. Via de ingebouwde ultrasone tweeter wordt een hoge ultrasone toon uitgezonden, die door marters zo veel mogelijk wordt gemeden. Wanneer er toch een keer een dier in uw auto verzeild raakt, dan krijgt het van de aangebrachte hoogspanningsplaatjes een elektrische schokje, waardoor het dier wordt verjaagd. In beide gevallen is het ongevaarlijk voor mens en dier en biedt de marterverschrikker op een dubbele manier bescherming.

marterverschrikker m. de koning

5. GTI Kinderzitje

Het kinderzitje G2-3 ISOFIT in origineel GTI design is ideaal voor kinderen tussen de drie en twaalf jaar oud. Zowel de hoofdsteun als de stoel zelf zijn in hoogte verstelbaar, waardoor uw kinderen de optimale ondersteuning krijgen die past bij hun lengte en gewicht. Uw kind wordt veilig vastgegespt in de stoel door middel van een driepuntsgordel. De hoes van het kinderzitje is eenvoudig te verwijderen en is afwasbaar.

Bevestiging van het zitje gaat via het ISOFIX bevestigingssysteem in uw auto. ISOFIX is een internationaal gestandaardiseerd systeem voor de bevestiging van kinderzitjes in auto’s en is sinds eind 2012 zelfs verplicht bij nieuwe modellen. Het systeem bestaat uit twee bevestigingsbeugels die zich bevinden tussen de rugleuning en het zitvlak van de autostoel. Het kinderzitje is voorzien van grijphaken die eenvoudig vastgeklikt kunnen worden aan de beugels.

6. Zomerverzorgingsset

Een complete set kwalitatieve onderhoudsproducten om uw Volkswagen ook in de zomer te laten stralen.

zomerverzorgingsset

7. T1 Bulli picknickkleed

Buiten genieten van heerlijk eten, relaxen op het strand of gewoon lekker liggen in het park of voor de camper wordt nog leuker op dit picknickkleed. De onderzijde is waterafstotend zodat vocht niet door het kleed trekt. Inclusief handige draagband.

8. T-shirt, Motorsport Beetle

Puur retro gevoel! De borstprint van het shirt toont een van de legendarische Salzburgse Beetles die succesvol waren van 1971 tot 1974.

T-Shirt Volkswagen M. de Koning

9. Zonnebril, GTI

Deze zonnebril met polariserende, groen / grijze lenzen zorgt voor een niet-verblindend zicht (bijvoorbeeld bij het rijden op natte wegen). Dit verlicht de druk op uw ogen, zodat ze niet zo snel moe worden. Het extravagante ontwerp doet denken aan het bekende GTI-honingraat. De lenzen met speciale gegroefde vormgeving sluiten aan bij de individuele en sportieve kenmerken van de GTI-coureurs. De verende scharnieren, zachte antislippads en comfortabele oorstukken maken het ontwerp compleet. De stevige GTI brillenkoker en het microvezelreinigingsdoekje in een honingraatontwerp zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om je zonnebril veilig op te bergen en te onderhouden.

Bril M. de Koning GTI

10. Dynamische naafkap met stilstaand logo

De Originele Volkswagen dynamische naafkappen maken jouw auto helemaal af. De dynamische naafkappen zorgen er voor dat het Volkswagen logo altijd rechtop blijft staan, ook tijdens het rijden!