Nieuwe smaakmaker van Volkswagen: de espressomachine voor onderweg

10 augustus 2017 om 15:39 in Nieuws Volkswagen Nieuws
espressomachine
  • Mobiele machine voor een heerlijke espresso onderweg

Voor mobiele barista’s, koffieleuten en ieder ander die graag geniet van de perfecte kop koffie, brengt Volkswagen nu de mobiele espressomachine. Want waarom wachten op een hippe koffiebar of het koffiezetapparaat op het werk, als je onderweg al je eigen coffeecorner bij de hand hebt en je jezelf kunt trakteren op een heerlijke verse espresso? Of meteen maar op een ‘espresso doppio’. Waarom niet?

Zo wordt het onderweg nóg meer genieten. Als je in je eentje bent en het heerlijke koffiearoma je neus binnendringt, je tevreden nipt aan je espresso en nadenkt over de dag die komen gaat. Of als je jouw medepassagier verrast en hem of haar trakteert op een heerlijke kop koffie. Zelfs files lijken korter dankzij deze slimme, mobiele sfeer- en smaakmaker. Eenmaal op je bestemming aangekomen, stap je, opgemonterd door de caffeïne, weer fris en energiek uit en kun je onmiddellijk aan de slag.

De espressomachine is geschikt voor elke auto met een bekerhouder en wordt voor 199 euro geleverd inclusief accessoires als een opbergtas, twee kopjes, instructieboekje en reinigingsdoek. Het zeer complete pakket bevat ook 25 espresso pads, goed voor evenveel heerlijke kopjes koffie. Wie nu vanaf zijn vakantieadres de espressomachine via de webshop bestelt, krijgt ‘m voor z’n eerste werkdag thuis zonder verzendkosten geleverd of kan het apparaat ophalen bij de Volkswagen dealer.