M. de Koning Autobedrijven met NexTechnician 7 en 8 december op Studiebeurs AHOY

06 december 2018 om 11:31 in Nieuws Volkswagen Nieuws
Studiekeuzebeurs AHOY

NexTechnician 7 en 8 december op Studiebeurs AHOY

Zaterdag 8 dec. van 9.00 tot 13.00 uur staat onze medewerker Dylan Schiedon in de stand voor M. de Koning Autobedrijven.  

In februari dit jaar is een selecte groep autodealers, truckdealers en autoschadebedrijven een hechte samenwerking aangegaan met Techniek College Rotterdam, Hoornbeeck College en Wartburg College. Dit doen ze onder de naam NexTechnician Rotterdam.

Na o.a. de start met een leerlingencarrousel op Autoboulevard Charlois en de speeddate met leerlingen en autoschadebedrijven deze zomer, pakt NexTechnician Rotterdam nu groter uit met een uitgebreide presentatie van auto-, bedrijfswagen- en autoschadehersteltechniek op vrijdag 7 en zaterdag 8 december aanstaande tussen 9.00 en 16.00 uur op de Studiebeurs in AHOY.

De leermeesters van Breeman BMW, Möller Autoschade, Rogam Mercedes trucks, Van Mossel-VKV Groep, De Koning Autobedrijven, Volvo Mobillity Centre, Scania trucks en vele anderen staan vrijdag en zaterdag klaar om de jonge beursbezoekers wegwijs te maken in Mobiliteitstechniek. Jongeren helpen bij het maken van de juiste beroepskeuze is een van de doelen van NexTechnician. Verder werkt NexTechnician met docenten en leermeesters aan verbeterde opleidingsprogramma’s op school zodat studenten nog meer te weten komen over de nieuwste technieken.

NexTechnician Rotterdam stand 46 – Download de Studiebeurs AHOY plattegrond [.pdf]

Nextechnician

 

StudieKeuzeBeurs