Luxe en sportieve looks: Polo Highline Business R

30 januari 2019 om 12:07 in Nieuws Volkswagen Nieuws
Polo Business R
  • Standaard met R-Line exterieurpakket én Executive-pakket
  • Vele luxe extra’s inclusief adaptief Sport Select-onderstel
  • Nu leverbaar bij M. de Koning vanaf € 23.205*

Met de sportief-luxueuze Polo Highline Business R voegt Volkswagen een nieuw topmodel toe aan de Polo-serie. De nieuwe Polo-uitvoering krijgt onder meer het sportieve R-Line exterieurpakket en een hightech Executive pakket met Discover Media-infotainmentsysteem en spraakbediening. Prijzen van de Polo Highline Business R beginnen bij € 23.205*.

De lijst met standaardfeatures op de Polo Highline Business R is lang. Zo wordt het sportieve R-Line exterieurpakket aangevuld met 16 inch lichtmetalen velgen in Sebring-design en een met 15 millimeter verlaagd adaptief Sport Select-onderstel. Verder is de Polo Highline Business R uiterlijk te herkennen aan de R-Line logo’s op de voorschermen, donkerrode LED-achterlichten en de getinte zijruiten en achterruit.

Geavanceerde technologie
Het Discover Media-infotainmentsysteem maakt deel uit van het Executive-pakket en is voorzien van DAB+ digitale radio-ontvangst, smartphone-integratie en diverse Car-Net mobiele onlinediensten. Elektronische rijassistenten als Adaptive Cruise Control, Park Assist en Driver Alert System (vermoeidheidsherkenning) maken het de bestuurder van de Polo Highline Business R een stuk makkelijker.

Polo Business R
Polo Business R

Populaire compacte hatchback
Het nieuwe topmodel is leverbaar bij M. de Koning als 1.0 TSI (met 70 kW/95 of 85 kW/115 pk) en als 1.6 TDI (70 kW/95 pk), met handgeschakelde versnellingsbak of zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. De Polo Highline Business R is er al vanaf € 23.205* voor de 1.0 TSI met 70 kW/95 pk en handgeschakelde vijfbak. De populaire compacte hatchback is er al vanaf € 16.570*.

Polo Business R
Polo Business R
Polo Business R

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 januari 2019, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.