Gemakkelijk een auto én een fiets leasen met Volkswagen Private Lease

12 oktober 2017 om 15:21 in Nieuws Volkswagen Nieuws
Volkswagen Private Lease fiets
  • Volkswagen en Gazelle in één Private Lease-aanbod vanaf € 225 per maand*
  • De bekende Private Lease-voordelen, zoals verzekering én pechhulp, nu ook voor je fiets

Volkswagen Nederland lanceert in samenwerking met Gazelle een opvallend Private Lease-aanbod. Voor een scherp, vast bedrag per maand levert Volkswagen nu een nieuwe auto én een nieuwe Gazelle fiets of e-bike al vanaf € 225 per maand*. Daarmee biedt Volkswagen de bekende voordelen van private lease – inclusief verzekering én pechhulp – nu ook voor je fiets.

Volkswagen en Gazelle lanceren met dit Private Lease-aanbod een innovatieve mobiliteitsoplossing. Bij Volkswagen Private Lease zijn met uitzondering van de brandstof normaliter alle autokosten al inbegrepen, en nu ook de aanschaf van een nieuwe fiets inclusief verzekering én pechhulp.

Voordelen voor particulier en ZZP’er
De mogelijkheid om via Private Lease voor een vast maandbedrag een nieuwe Volkswagen én Gazelle te rijden, kent tal van voordelen, zowel voor particulieren als voor ZZP’ers. Alle maandelijkse kosten zijn vooraf bekend en rijders zijn zowel voor hun Volkswagen als Gazelle fiets of e-bike onder andere verzekerd tegen schade en diefstal. Ook pechhulp is inclusief. Ondernemers kunnen bij dit Private Lease-aanbod van Volkswagen € 0,19 per kilometer aftrekken voor de kilometers die zij op de meegeleaste Gazelle afleggen.

Van bakfiets tot e-bike, volledig ontzorgd
Met Volkswagen Private Lease is een fiets van Gazelle in combinatie met alle Volkswagen-modellen eenvoudig mee te leasen. Gazelle biedt hiervoor keuze uit drie verschillende opties: een robuuste stadsfiets (+ € 26 p/m), een praktische bakfiets (+ € 48 p/m) of een krachtige e-bike (+ € 61 p/m). Inbegrepen zijn daarbij tevens het rijklaarmaken van de fiets, schade- en diefstalverzekering, verlengde garantie voor e-bikes, een servicebeurt bij de Gazelle-dealer én pechhulp.

Een Volkswagen up! met Gazelle fiets is er via Volkswagen Private Lease al vanaf € 225* per maand, of bijvoorbeeld € 370* voor een Golf met Gazelle e-bike.

Het gezamenlijke Private Lease-aanbod van Volkswagen en Gazelle is per direct beschikbaar. Meer informatie over dit opvallende aanbod is te vinden op http://www.volkswagen.nl/private-lease/inclusief-gazelle

Volkswagen Private Lease fiets
Volkswagen Private Lease fiets

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Volkswagen Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door VWPFS. Getoonde vanafprijzen zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.