FIDT Nieuwsbericht

FIDT kiest voor duurzaam elektrisch en opvallend rijden in de Volkswagen ID. Buzz

Opnieuw verlaat een nieuwe ID. Buzz Cargo onze afleverruimte. Ditmaal een stoere duo-tone uitvoering voor het bedrijf FIDT. Lees in dit nieuwsbericht meer over deze jonge sportieve onderneming, hun doelen en de keuze voor de Volkswagen ID. Buzz Cargo.

Het is fijn om een partij te hebben die ervoor zorgt dat jij in een bedrijfswagen kan rijden die helemaal compleet en in orde is, zodat jij je bezig kan houden met het belangrijkste, ondernemen!

Wat is FIDT voor bedrijf/waar gevestigd/wat doen jullie?

FIDT is een Rotterdams bedrijf, opgericht door Etienne en Sofie met als missie om iedere medewerker in goede conditie te krijgen. Dit doen we door boksclinics, hardloopclinics en kracht- en conditietrainingen op locatie aan te bieden bij bedrijven. Wij willen zoveel mogelijk medewerkers aan het sporten krijgen! Dit doen we buiten waarbij we alle materialen mee nemen in onze FIDT Buzz. Meer dan de helft van de Nederlanders voldoet op dit moment niet aan de beweegrichtlijnen en door sporten naar het werk te brengen willen we hier verandering in brengen. Een mooi bijkomend voordeel is dat de medewerker zich zowel mentaal als fysiek beter gaat voelen, wat weer financiële voordelen voor het bedrijf op kan leveren. 

Jullie hebben gekozen voor de Volkswagen ID. Buzz Cargo. Wat waren de belangrijkste redenen om voor dit model te gaan?

We waren op zoek naar een bus die voldoende laadruimte had omdat we alle trainingsmaterialen mee nemen. Daarnaast is de bus ons kantoor op wielen en is zowel uitstraling als ermee opvallen erg belangrijk. Dat de bus elektrisch is, is belangrijk vanwege duurzaamheid maar ook vanwege de wetgeving die er voor Rotterdam aan komt. Dat we er zo mee op zouden vallen merken we nu we er een aantal weken mee rijden! We krijgen super veel positieve reacties van klanten en voorbijgangers.

Hoe en waarvoor gaan jullie de ID. Buzz gebruiken?

Wij noemen hem al de FIDT Buzz, waarmee we naar bedrijven in heel Nederland gaan om zoveel mogelijk medewerkers te laten sporten. We nemen allerlei materialen mee zoals kettlebells, gewichten, ballen en elastieken en geven hiermee trainingen op locatie bij bedrijven.

Hoe is het traject van aanschaf tot aflevering verlopen bij M. de Koning?

Heel vlot! Wat ik als prettig heb ervaren is dat M. de Koning mee denkt bij de overige zaken, zoals kilometerregistratie, bestickering en eventuele inbouw. Het is fijn om een partij te hebben die ervoor zorgt dat jij in een bedrijfswagen kan rijden die helemaal compleet is en in orde is, zodat jij je bezig kan houden met het belangrijkste, ondernemen!

Wat is jullie belangrijkste doel/ambitie voor 2023?

Waar wij het meest blij van worden is om onze klanten (weer) te laten sporten. We krijgen veel reacties van klanten die dankzij de trainingen het trainen weer oppakken, of klanten die al aan het trainen waren en dankzij FIDT hun grenzen verleggen. Zij gaan zich uiteindelijk mentaal en fysiek beter voelen en dat is voor zowel het bedrijf, de klant als voor ons heel waardevol. We hopen dat zoveel mogelijk bedrijven en medewerkers dit effect kunnen ervaren. 

Wij wensen Etienne en Sofie veel plezier en veilige kilometers in de nieuwe ID. Buzz!