Elke dag Black Friday met de Touareg R-Line Black Style

23 november 2018 om 11:27 in Geen categorie Nieuws Volkswagen Nieuws
Touareg black style

Black Friday krijgt een nieuwe dimensie met de Volkswagen Touareg R-Line Black Style. Met een prachtige black-on-black look werpt deze zwarter dan zwarte SUV een nieuw licht op de donkerste vrijdag van het jaar.

Zwart: het nieuwe chroom

Bij de Touareg R-Line Black Style maakt chroom plaats voor materialen in de donkerste tint ter wereld. Combineer dit stylingpakket met de 21-inch hoogglans zwarte Suzuka-velgen en de Deep Black pareleffect lak en je hebt een meer dan indrukwekkende, zwarter dan zwarte Volkswagen SUV.

Voor liefhebbers heeft Volkswagen goed nieuws. De Touareg R-Line Black Style is geen Black Friday one-off, maar gewoon iedere dag van de week te bestellen bij de M. de Koning Volkswagen. Deze black beauty is bij M. de Koning zelfs uit voorraad leverbaar in de kleur Silicium grey metallic.

 

touareg black style
Touareg black style
Touareg

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.