ID.Buzz cargo

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Vanaf 6 december in onze showroom

Vanaf
€ 47.150
Financial lease (***)
€ 575
Zakelijke lease (**)
€ 804

ID. Buzz Cargo. De nieuwe elektrische bus. Vanaf 6 december in onze showrooms.

Een eerbetoon aan een icoon
Maak kennis met de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens: de nieuwe elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo. Het design is onmiskenbaar een eerbetoon aan de legendarische T1. Maar bovenal haalt u met de ID. Buzz Cargo de allernieuwste technologie uit de Volkswagen ID. modellen in huis. Zo onderstreept u het innovatieve en duurzame karakter van uw onderneming. Met een voor een bedrijfswagen ongeëvenaarde actieradius en een super snelle oplaadtijd, is de ID. Buzz Cargo perfect geschikt voor jouw bedrijfsvoering. En de diverse subsidiemogelijkheden maken de ID. Buzz Cargo extra aantrekkelijk. Vanaf 6 december staat de ID. Buzz Cargo in onze showrooms.

Elektrisch rijden. Voor Mekaar. Met de Volkswagen ID. Buzz Cargo.

  • Aanhanger mogelijk
  • Bestelbaar medio mei
  • Actieradius van 400 km
  • 2 of 3 zitplaatsen op de eerste zitrij

Volkswagen ID. Buzz Cargo voorraad

De Volkswagen ID.Buzz cargo is uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil uw oude auto Bedrijfsauto in voor een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen / bestellen, financieren of leasen?

Lease de ID. Buzz Cargo

Rijd elektrisch met alle voordelen van Volkswagen: voldoende actieradius en slimme features die rijden nog makkelijker en veiliger maken. Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien?

IDBuzz cargo

De Volkswagen ID. Buzz Cargo

Ontdek de highlights

ID.Buzz cargo
Samen richting de toekomst

De nieuwe elektrische ID. Buzz zet de toon voor de toekomst van mobiliteit. Voor het eerst ontwikkelde Volkswagen Bedrijfswagens een compleet nieuwe elektrische bus. Volledig van de grond af aan. Of het nu gaat om ruimtegebruik, connectiviteit of aandrijving: het concept van de ID. Buzz is baanbrekend.

ID.Buzz cargo
ID. Buzz. Nieuw gevoel van ruimte. Meer flexibiliteit

Of het nu in de stad is of in het dorp. Werk, privé of alles wat daar tussenin zit. De ID. Buzz maakt duurzaam rijden toegankelijker en prettiger.  Met een volledig vernieuwd interieurconcept, waarin digitale innovatie en enorme flexibiliteit de hoofdrol spelen. 

ID.Buzz cargo
ID. Buzz Cargo. Opnieuw ontworpen laadruimte. Voor nieuwe uitdagingen

Wat verwacht u van een bestelwagen van de toekomst? Elektrische aandrijving, voldoende laadruimte, geschikt voor lange afstanden. De ID. Buzz Cargo heeft het allemaal, en meer. Alle reden om over te stappen op een elektrische Volkswagen bedrijfswagen.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen Bedrijfswagen ID. Buzz cargo?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.