Volkswagen e-Crafter

Volkswagen e-Crafter

De eerste stap naar elektrisch.

Vanaf
€ 56.700
Financial lease (***)
€ 829
Zakelijke lease (**)
€ 982

Volkswagen e-Crafter. De eerste stap naar elektrisch.

Omdat u de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. Omdat uw klanten echt overal wilt kunnen blijven servicen. En… omdat u van de stad houdt. Lease of koop nu de allereerste elektrische Crafter. Dat geeft u voorrang in de binnenstad en de voorkeur van klanten die voor optimale duurzaamheid gaan. Standaard inclusief oplaadadvies van experts, rijtraining voor een maximale actieradius, gratis service onderhoud, garantie op de hoogvoltaccu en een ongekende rijcomfort.

Wilt u de Volkswagen e-Crafter kopen, financieren of leasen? Wilt u de e-Crafter tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

Kunt u niet wachten om in te stappen?

  • 100% Elektrische bedrijfswagen
  • Sterke 100kW elektromotor
  • Zeer rijke standaarduitrusting
  • Meerdere assistentiesystemen
  • Front assist noodremassistent
  • City Emergency braking
  • Sensorgebaseerde zijflankbescherming
  • Zijwindassistent

Volkswagen e-Crafter voorraad

De e-Crafter is leverbaar bij M. de Koning. Ruil uw oude auto Bedrijfsauto in voor een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen / bestellen, financieren of leasen?

Lease de e-Crafter

Hoe ziet uw ideale e-Crafter er uit? Wat zijn de mogelijkheden qua indeling, opties en systemen? Onze specialisten adviseren u graag. Ook over de subsidies, financieringsvormen en een offerte bent u bij hen aan het juiste adres.

Financier nu vanaf € 829 p/m

Ontdek de highlights

Volkswagen e-Crafter laadruimte
Probleemloos inladen

Voor uw vervoerswensen telt iedere centimeter laadruimte. Met de e-Crafter haalt u het maximale uit uw bedrijfswagen. De accu is gemonteerd in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer. Het model beschikt daardoor over een laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm.

Ongekend rijcomfort

De e-Crafter is een genot om in te rijden. Door zijn sterke 100kW elektromotor en door de zeer rijke standaarduitrusting. De e-Crafter is er als Highline met Navigatie Discover Media, Climatronic airconditioning en meer. De nieuwe e-Crafter is standaard voorzien van meerdere assistentiesystemen . Zo rijd u comfortabel geheel elektrisch naar uw bestemming.

Volkswagen e-Crafter pickup
Zoveel mogelijkheden

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is. We doen er namelijk iedere dag alles aan om u te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. De e-Crafter biedt mogelijkheden zoals de pick-up, koelwagen, kipper en rolstoelvervoer. Voor iedere branche de ideale bus.

Opladen van A tot Z

Opladen op jouw bedrijf roept ongetwijfeld een aantal vragen op. Hoeveel laadpunten installeer ik nu en in de nabije toekomst? Hoe past het opladen van mijn elektrische bedrijfswagen in mijn dagelijkse werkzaamheden? Standaard bij uw e-Crafter krijgt u advies van een expert over opladen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen e-Crafter?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.