Volkswagen Bedrijfswagen Crafter

Volkswagen Crafter

Maximaal formaat. In alles groots.

Vanaf
€ 32.700
Financial lease (***)
€ 499
Zakelijke lease (**)
€ 526

Volkswagen Crafter. Maximaal formaat. In alles groots

De Crafter is een doordachte en luxe bestelwagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Via de lage instap komt u in verrassend veel ruimte terecht die u slim kunt inrichten.

Wilt u de Volkswagen Crafter kopen, financieren of leasen? Wilt u snel wegrijden in een voorraad auto die extra scherp geprijsd is? Of wilt u de Crafter tot in detail samenstellen? We kijken graag naar de beste optie voor u. Laat uw gegevens achter of kom gezellig langs op één van onze vestigingen in CapelleKrimpen en Rotterdam.

  • Ultieme werkplek
  • Praktisch en innovatief
  • Ontworpen voor vakmannen
  • Oersterke stalen laadvloer
  • Achteruitrijcamera Rear Assist
  • Hypermoderne assistentiesystemen
  • Digitale tachograaf
  • Automatisch noodstopsignaal

Volkswagen Crafter voorraad

De Volkswagen Crafter is uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil uw oude auto Bedrijfsauto in voor een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen / bestellen, financieren of leasen?

Lease de Crafter

Wat is het verschil tussen full operational lease en financial lease en wat zijn de voor- en nadelen? Of overweegt u om met eigen geld een Crafter te kopen? De keuze is aan u! Wij helpen u graag op weg.

Ontdek de highlights

Volkswagen Bedrijfswagen Crafter
Bestuurderscabine

Met tal van opbergvakken en aansluitingen, de optionele geveerde ergoComfort stoel en een verwarmbaar multifunctioneel lederen stuurwiel is de Crafter bestelwagen perfect voorbereid op dit alles.

Volkswagen Bedrijfswagen Crafter
Eenvoudiger laden

Til zware pakketten het voertuig in. Stapel grote pallets in de laadruimte. Laad grote voorwerpen in via de achterdeur. Laden en lossen is hard werken. De Crafter Bestelwagen maakt het je gemakkelijker.

Volkswagen Bedrijfswagen Crafter
Breed aanbod aandrijflijnen

De Crafter is de enige auto in zijn klasse met zes motor-versnellingsbakcombinaties. Voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving 4MOTION kunnen naar keuze met een 8-traps automatische versnellingsbak of handgeschakelde transmissie worden gecombineerd.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Crafter?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.