Volkswagen California 6.1

Volkswagen California 6.1

Onbeperkte vrijheid.

Vanaf
€ 87.809

Volkswagen California 6.1. Onbeperkte vrijheid.

In slaap vallen onder de sterren. ‘S Morgens wakker gemaakt door het geluid van de zee. Verken het buitenland en voelt u nog steeds thuis: de California 6.1 is pure vrijheid. Met zijn comfortabele interieurontwerp en doordachte details wordt elke reis een onvergetelijk avontuur. Geniet van de onafhankelijkheid en reis waar u maar wilt. Met alles wat u nodig heeft.

Wilt u de Volkswagen California 6.1 kopen, financieren of leasen? Kom langs in onze showrooms in Rotterdam, Krimpen aan den IJssel voor een proefrit of het beste advies.

  • Volkswagen California Beach
  • Volkswagen California Coast
  • Volkswagen California Ocean
  • Volkswagen Grand California
  • Transporter California
  • California 6.1
  • Volkswagen camper
  • Volkswagen buscampers
  • Volkswagen camperseries
  • Camperliefhebbers

Heeft u een vraag of ontvangt u graag advies over de Volkswagen California 6.1?
Neem contact op met onze Volkswagen Bedrijfswagens verkoop adviseurs

De California 6.1 financieren

Naast kopen is de California 6.1 ook aan te schaffen door middel van een (gedeeltelijke) financiering. Onze adviseurs in de showroom vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Volkswagen California 6.1

Ontdek de highlights

Volkswagen California 6.1 slapen
Altijd uw slaapplek bij de hand

Op de mooiste plekken ter wereld is niet altijd een hotel om te overnachten. Tenzij u er zelf één hebt: de California 6.1 biedt u met het ruime stapelbed voldoende ruimte en comfort om te dromen van uw beste vakantiemomenten of om in slaap te vallen met een zacht golfgeluid.

Volkswagen California keuken
Volledig ingerichte keuken

Reizend over de wereld, ontdekt u niet alleen het buitenland, maar ook exotische gerechten. In de California 6.1 kunt u nieuwe recepten direct uitproberen: de keuken heeft een gaskookplaat met twee kookplaten, een stevige afdekking die kan worden gebruikt als aanrecht en een afneembare spoelbak.

California 6.1
Voel u overal thuis

Ontdek elke dag nieuwe landen, culturen en plaatsen. En toch altijd thuis voelen. De California 6.1 is uw woonkamer voor onderweg. Het ruime interieur biedt voldoende ruimte om uit te vouwen. En veel opbergruimte voor uw favoriete knuffel of vakantie lezen. Koken, slapen, ontspannen – alles zoals thuis. Alleen met de hele wereld voor de deur.

Volkswagen Grand California
Grand California

Sommigen noemen het ‘reislust’. Anderen noemen het ‘honger naar avontuur’. Al tientallen jaren staat de California synoniem voor deze vorm van vrijheid. Zijn grote broer biedt nu nog meer onafhankelijkheid, het is een volledig uitgerust vakantiehuis. Meer ruimte. Meer comfort. Meer vrijheid.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen California 6.1?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.