Volkswagen Caddy

Compact formaat, enorm comfort.

Vanaf
€ 18.870
Financial Lease (***)
€ 249
Zakelijke lease (**)
€ 354

Volkswagen Caddy. Compact formaat, enorm comfort

De Volkswagen Caddy is een van de meest ingezette bedrijfswagens door hardwerkende vakmannen en -vrouwen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden we een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. 

De Caddy is niet voor niets één van de meeste bestelde compacte bedrijfswagens. Een bedrijfswagen die voelt en rijdt als een personenwagen. Ervaar zelf het comfort van de Volkswagen Caddy in onze showrooms in Rotterdam, Capelle en Krimpen aan den IJssel tijdens een uitgebreide proefrit.

Weten dat je goed zit met de Volkswagen Caddy.

  • Nog zuiniger.
  • Nieuwe standaard in veiligheid.
  • Nieuwe assistentiesystemen.
  • 4MOTION de sterkste onder de 4×4 motoren.
  • Groot laadvermogen.
  • Caddy Maxi: langste laadruimte in zijn klasse.
  • Nog meer opbergruimte.
  • Bewezen Volkswagen kwaliteit.

Volkswagen Caddy cargo voorraad

De Volkswagen Caddy cargo is uit voorraad leverbaar bij M. de Koning. Ruil uw oude auto Bedrijfsauto in voor een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen en profiteer van extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te kopen / bestellen, financieren of leasen?

Lease de Caddy

Slim vermogen opbouwen? Rijd nu met financial lease al een Volkswagen Caddy vanaf € 249 per maand. Met financial lease bent u de eigenaar van de bedrijfswagen en zijn de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar. Full operationeel lease is natuurlijk ook mogelijk. Vraag onze adviseurs naar de beste oplossing voor uw wensen.

Nu vanaf € 249 p/m

Ontdek de highlights

Voelbaar comfortabel

Bespaar uzelf een lange zoektocht in de hectiek van alledag: met het doordachte opbergsysteem heeft u alles wat belangrijk is altijd binnen handbereik. De nieuwe ergoComfort-stoelen en de armsteunen voor bestuurder en passagier maken zelfs lange ritten tot een ontspannen bezigheid. 

Infotainment

De infotainment systemen van de Caddy helpt u nog beter door uw dag en overtuigen door intuïtieve bediening, uitstekende connectiviteit en goed geluid. De Caddy kan worden voorzien van een groot aantal connectiviteitsopties. 

Ruimte

De nieuwe Caddy Cargo kan op diesel, benzine of aardgas rijden. Dit is de volgende evolutionaire fase van motorontwikkelingen, waarbij de Caddy al in 2020 voldoet aan de Euro 6-emissienorm, die verplicht wordt in 2021 en is uitgerust met twee SCR-katalysatoren.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Heeft u interesse in de Volkswagen Caddy?

Vul het formulier in of bel ons op 088 201 34 80. We zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 t/m 18.00 uur, op vrijdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 17.00. Of stel uw vraag via de WhatsApp. U krijgt op werkdagen binnen 2 uur reactie.

We helpen u graag!

** Getoonde vanaftarieven zijn o.b.v. Full Operational Lease exclusief BTW, 60 maanden, 10.000km per jaar en €200 eigen risico en worden aangeboden onder voorwaarden van Maarten Autolease of Pon Financial Services. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden.