Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck

Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck

Kom langs voor de wintercheck bij M. de Koning. Nu voor slechts € 16,50,-.

Wat is een Volkswagen Bedrijfswagens wintercheck?

Voorkom stilstand deze winter. Voor mekaar met de Altijd Door Wintercheck voor € 16,50 en gratis accu (mocht deze aan vervanging toe zijn)

Met de Altijd Door Wintercheck weet u zeker dat uw bus klaar is voor de koude wintermaanden. Zo voorkomt u stilstand en weet u zeker dat u deze winter niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Onze gekwalificeerde monteurs kijken uw bus namelijk na op 20 essentiële punten. Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur, exterieur en vullen daarnaast gratis de vloeistoffen bij. En mocht blijken dat de accu aan vervanging toe is, dan krijgt u van ons een gratis een nieuwe accu cadeau. Dat is snel verdiend, dus plan snel een wintercheck voor uw bus bij M. de Koning Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Voor Volkswagen Bedrijfswagen onderhoud en service bent u welkom in onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel of Rotterdam.

Volkswagen BWG accu

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Gecheckt op 20 punten

Van bandenspanning tot airconditioning

Banden

1. Bandenprofiel
2. Slijtagepatroon
3. Bandenreparatieset en reservewiel
4. Bandenspanning

Remmen

5. Remblokken
6. Remschijven

Ruiten

7. Ruitenwissers
8. Ruitensproeier-niveau
9. Ruitensproeiers
10. Voorruit

Onder de motorkap

11. Motoroliepeil
12. Koelvloeistof vorstbeveiliging
13. Koelvloeistofniveau
14. Accu

Interieur

15. Airconditioning
16. Verwarming

Exterieur

17. Trekhaak
18. Deuren
19. Buitenverlichting
20. Uitlaatsysteem

Veilig op weg deze winter met winterbanden

Het beste moment om de zomerbanden te wisselen voor winterbanden, is zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden daalt. Winterbanden zorgen dan voor meer grip en verkorten de remweg bij koude en natte weersomstandigheden. Zorg dat u veilig aankomt op de volgende klus en plan op tijd uw bandenwissel. Banden wisselen kan al vanaf € 33 en wij kunnen de zomerbanden voor u opslaan in ons bandenhotel.

Bandenwissel

Waarom winterbanden?

  • Meer grip onder de 7 graden;
  • Verplicht op de meeste wintersportbestemmingen;
  • Minder slijtage
  • Kortere remweg
  • Betere wegligging
  • Vermindering brandstofgebruik
Winterbandenwissel

Complete lichtmetalen wintersets.

Gaat u toch nog de bergen in en heeft u geen winterbanden onder uw auto? Bekijk hier het winterbanden aanbod voor VolkswagenAudiŠKODASEAT of Volkswagen Bedrijfswagen? Of Vraag onze collega’s naar ons uitgebreide aanbod nieuwe winterbanden.

Top-3 Volkswagen accessoires

Profiteer van kortingen op rubberen mattensets, allesdragers, winterwielensets, stoelhoezen en nog veel meer producten in de Volkswagen Bedrijfswagens webshop.

Dakdragers Volkswagen Cadyy
Dakdragers

De Volkswagen dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de Volkswagen allesdragers te monteren.

Sneeuwkettingen

Met de Volkswagen sneeuwkettingen ervaart u betere grip op sneeuw en ijs. De sneeuwkettingen zijn voorzien van het speciale Snox-systeem, waarmee de spanning volledig automatisch geregeld wordt. De ketting wordt gecentraliseerd tijdens het rijden.

Rubberen mattenset

De nauwsluitende rubberen matten beschermen de vloer tegen modderschoenen en dergelijke. Door de standaard bevestigingspunten liggen de matten vast op de vloer. De set is voorzien van anti-slip structuur, kan eenvoudig gereinigd worden en heeft een modelspecifiek opschrift.