Uw Volkswagen Bedrijfswagen goed gekeurd voor de lente

Plan nu uw onderhoud of profiteer van voordeel op Volkswagen Bedrijfswagens Originele Accessoires

Is uw Volkswagen Bedrijfswagen al klaar voor het voorjaar?

Voorjaar. De dagen worden langer en de temperaturen hoger. Zijn u en uw bus er helemaal klaar voor? Verse zomerbanden eronder, de airco laten checken of onderhouden en rijden maar. Op weg naar uw volgende klus. Bij Volkswagen Bedrijfswagens zijn we er voor u en zorgen we ervoor dat u altijd op uw bus kunt rekenen. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service van Volkswagen Bedrijfswagens. 

Voor Volkswagen Bedrijfswagens onderhoud en service bent u welkom in onze vestiging in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam.

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Volkswagen Bedrijfswagen Airco-onderhoud

Een frisse kijk op de lente.

Onderhoud is behoud van uw airco. Laat u dat uitvoeren dan checken we eventuele lekkages en worden koudemiddel, olie en detectievloeistof bijgevuld. Hierna is hij weer als nieuw en geniet van een frisse kijk op de lente. Maak nu een afspraak voor airco onderhoud vanaf € 115 excl. BTW.

Volkswagen Bedrijfswagen Aircocheck

Of het buiten nou warm of koud is, de airco in je Volkswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht. Laat daarom uw airco controleren. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens voor slechts € 20 excl. BTW weet u binnen 15 minuten of de airco van uw bus nog goed werkt of dat hij aan een onderhoudsbeurt toe is. Zo gaan u en uw bus lekker het voorjaar in.

Complete lichtmetalen zomersets.

Gaat u van de zomer veel op pad en heeft u geen zomerbanden onder uw auto? Bekijk hier het zomerbanden aanbod voor VolkswagenAudiŠKODASEAT of Volkswagen Bedrijfswagen? Of vraag onze collega’s naar ons uitgebreide aanbod nieuwe winterbanden.

Top-3 Volkswagen Bedrijfswagens accessoires

Voordeel op Volkswagen Bedrijfswagens Originele Accessoires. Een nieuwe fietsendrager om van de zomer op pad te kunnen? Of een Volkswagen Bedrijfswagens zomerset? Bekijk ons complete aanbod in de Volkswagen Bedrijfswagens shop.

Volkswagen Bedrijfswagens mattensets
Mattensets

Tijdens een rit in uw Volkswagen Bedrijfswagen kunnen de vloer, de lading en het gereedschap beschadigen. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van originele mattensets of vloerplaten. Dit voorjaar profiteert u namelijk van extra scherpe prijzen op zowel mattensets als vloerplaten.

Trekhaak Audi
Trekhaken

Een officiële Volkswagen Bedrijfswagens trekhaak biedt u de gelegenheid om onder andere een aanhanger mee te nemen. Het handige van een zwenkbare trekhaak is dat wanneer u de trekhaak niet gebruikt, u deze eenvoudig wegklapt. Zo is de trekhaak niet zichtbaar als u deze niet gebruikt!

Zomerbanden Volkswagen Bedrijfswagens
Zomersets

Met nieuwe zomerbanden heeft u meer grip waardoor de veiligheid wordt vergroot. Door de speciale samenstelling van het rubber presteren de zomerbanden het beste bij temperaturen boven de 7 graden. Wij adviseren u om de zomerbanden met een profiel onder de 2 millimeter te vervangen (wettelijke APK vereiste is 1,6mm).

Deze campagne loopt van 1 maart t/m 31 mei 2023.