Volkswagen Tiguan Private Lease actietarief of extra inruilvoordeel

Volkswagen Tiguan met prijsverlaging oplopend tot € 3.500

De Volkswagen Tiguan is sportief, krachtig, ruim en heeft een comfortabele hoge zit. De Tiguan is een van de meest populaire SUV’s in Nederland. Met een zee aan ruimte en comfort. Natuurlijk uitgerust met luxe features, om het rijden zo leuk mogelijk te maken. Bij M. de Koning Volkswagen kunt u nu tijdelijk profiteren van of het voordelige private lease actie tarief of de extra inruilpremie op de Volkswagen Tiguan

Volkswagen Private Lease met een vast maandbedrag, inclusief onderhoud en reparaties en verzekering met all-risk dekking. Zo kunt u altijd zonder zorgen de weg op. Kies onderstaand uw Volkswagen Tiguan en vraag een vrijblijvende proefrit of offerte aan bij M. de Koning Volkswagen dealer. Of kom langs in één van onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel of Rotterdam.

Tiguan & Tiguan Allspace.
De ideale vakantie SUV.

 • Perfecte caravantrekker
 • Sportief, krachtig, ruim.
 • Met een comfortabele hoge zit
 • Populaire SUV in Nederland
 • Veel zit- en bagageruimte
 • Vol met innovaties, luxe features
Volkswagen Tiguan M. de Koning (4)

Tiguan proefrit
Ontdek je Volkswagen Tiguan tijdens een proefrit. In 4 simpele stappen maakt u online een proefrit afspraak.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
Tiguan-actie

Volkswagen Tiguan Private Lease

De Volkswagen Tiguan privé leasen is natuurlijk ook mogelijk. Volkswagen Private Lease met een vast maandbedrag, inclusief onderhoud en reparaties en verzekering met all-risk dekking. Zo kunt u altijd zonder zorgen de weg op. Kies onderstaand uw Volkswagen Tiguan en vraag een vrijblijvende proefrit of offerte aan bij M. de Koning Volkswagen dealer.

Volkswagen Tiguan Private Lease

Volkswagen Tiguan Private Lease

Van € 699 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

De Tiguan, stoer, stijlvol, ruim.

Volkswagen Tiguan op voorraad

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad? Vraag een offerte aan of maak een proefrit.

Volkswagen Tiguan zakelijk leasen

Full Operational Lease is een leasevorm waarbij alle kosten van de auto in een vast maandtarief zijn opgenomen. Niet alleen de financieringskosten zoals afschrijving en rente, maar ook alle operationele kosten zijn in het maandtarief meegenomen. Inhoud en omvang van de leaseovereenkomst zijn volledig af te stemmen op de wensen en behoeften van uw organisatie.

Met een Volkswagen als nieuwe leaseauto rijdt u in een toonbeeld van stijl en vooruitstrevende techniek. M. de Koning Autolease biedt u gegarandeerd de scherpste prijzen en beste leasedeals bij Volkswagen operationele en financiële lease. Bekijk onze de beschikbare modellen en vraag een leaseofferte aan. Onze leaseadviseurs helpen u graag verder.

Voordelen zakelijk lease

 • Transparante vaste maandlasten
 • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
 • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
 • Gemakkelijk en snel geregeld bij uw Audi dealer
 • Leasecontract incl. reparatie, onderhoud en banden, all risk verzekering, afschrijving, rente, houderschapsbelasting
 • Optioneel kunt u kiezen voor een tankpas, winterbanden en vervangend vervoer.

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).