Volkswagen SUV

Direct rijden in een Volkswagen SUV met extra inruilvoordeel

Van de stadse T-Cross tot de sportieve Taigo en de T-Roc: de grootste keuze in SUV’s vindt u bij ons. Reken er dus maar op dat er een SUV voor u tussen zit. Het voetbalteam van de kids mee? Past precies. Uw net geshopte garderobe vervoeren? Past perfect. En met de caravan op pad? Past ook. Want ja, een Volkswagen SUV past écht iedereen. Bovendien hebben wij veel van deze modellen op voorraad staan dus geen lange wachttijden; snel rijden!

Meer weten over de SUV modellen? Vraag een offerte aan of maak een proefrit. Bij M. de Koning Volkswagen kunt u nu tijdelijk profiteren van extra inruilpremie op de Volkswagen Taigo, T-Crossof T-Roc. Diverse SUV modellen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Volkswagen SUV proefrit

Ontdek je Volkswagen SUV tijdens een proefrit. In 4 simpele stappen kies en maak je online een proefrit afspraak.

Volkswagen SUV Taigo
Private Lease van € 454
Nu vanaf € 399* p/m
Operational Lease vanaf € 415* p/m
Inruilvoordeel € 1.075
Volkswagen SUV T-Cross

Private Lease vanaf € 409* p/m

Operational Lease vanaf € 409* p/m
Inruilvoordeel € 1.075
Volkswagen SUV T-Roc

Private Lease van € 536
Nu vanaf € 459* p/m

Operational Lease vanaf € 459* p/m
Inruilvoordeel € 1.075

Volkswagen Taigo voorraad

Volkswagen T-Cross voorraad

Volkswagen T-Roc voorraad

* Actietarief van toepassing op geselecteerde voorraad OP=OP. Consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Getoonde private lease tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Inruilpremie en private lease tarief geldig op de huidige voorraad. De inruilpremies gelden niet i.c.m. de Private Lease actietarieven. **Leasetarief is o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar.