Volkswagen SUV

Direct rijden in een Volkswagen SUV met extra inruilvoordeel én keuzevoordeel

Van de stadse T-Cross tot de sportieve Taigo en de T-Roc: de grootste keuze in SUV’s vindt u bij ons. Reken er dus maar op dat er een SUV voor u tussen zit. Het voetbalteam van de kids mee? Past precies. Uw net geshopte garderobe vervoeren? Past perfect. En met de caravan op pad? Past ook. Want ja, een Volkswagen SUV past écht iedereen. Bovendien hebben wij veel van deze modellen op voorraad staan dus geen lange wachttijden; snel rijden! Meer weten over de SUV modellen? Vraag een offerte aan of maak een proefrit. Bij M. de Koning Volkswagen kunt u nu tijdelijk profiteren van extra inruilpremie op de Volkswagen Taigo, T-Cross of T-Roc. Diverse SUV modellen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Op de Taigo, T-Cross en T-Roc uit voorraad ontvangt u nu tijdelijk extra inruilvoordeel van € 1.075 én een voordeel naar keuze***:

  • € 500 brandstoftegoed
  • € 500 accessoiretegoed
  • T-editionpakket van € 2.500 voor € 1.350

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit of offerte bij M. de Koning Volkswagen dealer. Bezoek één van onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel of Rotterdam.

Volkswagen SUV proefrit

Ontdek je Volkswagen SUV tijdens een proefrit. In 4 simpele stappen kies en maak je online een proefrit afspraak.

SUV voordeel
Volkswagen SUV Taigo
Private Lease vanaf € 459* p/m
 
Operational Lease vanaf € 415* p/m
 
Inruilvoordeel € 1.075
Volkswagen SUV T-Cross
Private Lease vanaf € 469* p/m –
 
Operational Lease vanaf € 409* p/m
 
Inruilvoordeel € 1.075
Volkswagen SUV T-Roc
Private Lease vanaf € 489* p/m
 
Operational Lease vanaf € 459* p/m
 
Inruilvoordeel € 1.075

Wat is het T-edition pakket?

Het T-edition pakket bevat het volgende:

  • 18″ zwarte velgen
  • Getinte ramen
  • Remklauwen in kleur naar wens
  • Van € 2.500 voor €1.350

Volkswagen Taigo voorraad

Volkswagen T-Cross voorraad

Volkswagen T-Roc voorraad

* M. de Koning biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease en Audi Private lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Full operational lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

*** Inruilvoordeel is geldig tot en met 30/09/2022. Keuzekorting geldt tot 31/12/2022 en niet in combinatie met andere kortingsacties.

keurmerk private lease