Volkswagen Polo

Volkswagen Polo Private Lease actietarief of extra inruilvoordeel

De Polo is nu extra aantrekkelijk.

De Polo is namelijk compact als altijd, maar completer dan ooit. De Polo leasen of kopen? Met Volkswagen Private Lease rijdt u onbezorgd in een nieuwe Volkswagen voor een vast bedrag per maand. Kies voor de Polo Private Lease actie via M. de Koning Volkswagen dealer. U profiteert dan direct van ons uniek scherpe Polo Private Lease aanbod. Wilt u liever kopen? Dan profiteert u tijdelijk van extra inruilvoordeel. Wees er wel snel bij want het actie-aanbod is beperkt!

Meer weten over de Polo? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een proefrit. De Volkswagen Polo is direct uit voorraad leverbaar. De Polo eerst zelf ervaren? Kom langs in 1 van onze Volkswagen vestigingen in;

Proefrit of meer informatie over de Volkswagen Polo

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Volkswagen Polo Private Lease

Zeer scherp Private Lease actietarief voor de Volkswagen Polo. Kiest u voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien? Dan is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe Volkswagen Polo te rijden. Combineer de ijzersterke punten van de Polo met de zekerheid van Private Lease. Zo kunt u altijd zonder zorgen de weg op, omdat u kunt terugvallen op de voordelen van Private Lease. Kies uw Volkswagen Polo en vraag een vrijblijvende proefrit of offerte aan.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo Private Lease

Actietarief Private Lease vanaf € 369 p/m*

Operational Lease vanaf € 339 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Volkswagen Polo op voorraad met € 775 inruilvoordeel.

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een Volkswagen te kiezen.