Volkswagen ID. BUZZ

Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo

Of het nou een compact model of SUV is – al onze ID. modellen zijn perfect afgestemd op uw wensen. Zo ook het conceptmodel van de ID. Buzz. Met deze volledig elektrische bus, in productie vanaf 2022, brengen we de iconische T1 ‘back to the future’.

Dit betekent voor u nog meer ruimte om de wereld te ontdekken en op avontuur te gaan. Omdat de ID. Buzz nog volop in ontwikkeling is, zult u nog enige tijd moeten wachten tot u de auto bij de dealer kunt bewonderen. Maar gelukkig kunt u nu al vooruit kijken en erover dromen.

Volkswagen ID. Buzz

Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor uw grootse plannen. En dat is nog niet alles, want in een paar simpele stappen creëert u nog meer opbergruimte. Dat doet u bijvoorbeeld door de zitplaatsen naar voren of achteren te schuiven of zelfs de volledige stoel om te draaien. Heel eenvoudig.

Volkswagen ID. BUZZ
Volkswagen ID. BUZZ
Volkswagen ID. BUZZ

Volkswagen Bedrijfswagen ID. Buzz Cargo

Met de volledig elektrische ID. Buzz Cargo, brengen we de iconische T1 ‘back to the future’. Een droom die uitkomt voor echte Volkswagen liefhebbers! Stel u voor dat u als ondernemer of uw werknemers in deze bus rondrijden: het ultieme visitekaartje voor uw bedrijf. U neemt de verantwoordelijkheid voor het milieu.

ID.Buzz
Volkswagen IDBuzz Cargo_ (4)
ID. Buzz

Interesse in de ID. Buzz of ID. Buzz Cargo?

Vraag hieronder informatie aan voor de Volkswagen ID. Buzz of ID. Buzz Cargo

  • Hidden