ID.5 Showroom

De nieuwe Volkswagen ID.5 – Nu in de showroom

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert ‘ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden.

Volkswagen ID.5 M. de Koning

Meer weten over de Volkswagen ID.5? Kom langs in een van onze Volkswagen vestigingen.

Of neem contact met ons op.

Klaar voor een proefrit in de ID.5?

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
Volkswagen ID.5 M. de Koning
Volkswagen ID5_M de Koning

Sportief en optimale performance.
De ID.5 lijkt gevormd door de wind, en dat is ‘ie ook. De vloeiende lijnen zorgen voor perfecte aerodynamica. Zelfs de speciaal vormgegeven deurgrepen en velgen optimaliseren de luchtstroom, waardoor de weerstand minimaal is. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Maar de ID.5 zou geen SUV coupé zijn als ‘ie z’n elegante looks niet zou combineren met atletische details, zoals grote wielen en stoere luchtinlaten.

Eindeloze binnenruimte.
Om de eindeloze binnenruimte van de ID.5 kunt u niet heen. Allemaal dankzij het MEB-platform, dat ervoor zorgt dat zelfs uw passagiers met lange benen maar al te graag op de achterbank zitten. Voor een extra huiselijk gevoel zet u de achtergrondverlichting in één van de 10 kleuren aan, die de zachte lijnen van het interieur extra benadrukken. Uw favoriete muziek spelen of navigeren gaat via het 12 inch multimediasysteem. En de bediening? Die is volledig intuïtief met touch-knoppen of gewoon met uw stem.

Volkswagen ID5_M de Koning (4)

De ID.5 GTX
Waar u ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor u meer tractie heeft. En zonder het gebrul van de motor om u heen: de efficiënte motor is zo stil, dat u alleen de wind langs uw auto hoort gieren.