Volkswagen voorraad

Voorraad deals; een nieuwe Volkswagen

De levertijden voor nieuwe auto’s lopen wereldwijd op. Maar bij M. de Koning kunt u wegrijden in een nieuwe Volkswagen tegen de huidige 2021 prijs! Onderstaand aanbod kunnen wij dit jaar nog aan u leveren!

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een proefrit. Bij M. de Koning Volkswagen kunt u nu tijdelijk profiteren van het voordelige private lease actie tarief of extra inruilvoordeel. Een Volkswagen eerst zelf ervaren? Kom langs in een van onze Volkswagen vestigingen in;

Volkswagens-Polo voorraad

de nieuwe Polo

Vol van zichzelf.

Private Lease vanaf € 369
Extra inruilvoordeel € 500

Volkswagens-Taigo voorraad

de nieuwe Taigo

De sportieve crossover. Zoals geen ander.

Private Lease vanaf € 419
Extra inruilvoordeel € 1.000

Volkswagens-Cross voorraad

de T-Cross

Onze meest kleurrijke SUV.

Private Lease vanaf € 419
Extra inruilvoordeel € 1.000

Volkswagens-TRoc voorraad

de T-Roc

Een echte SUV in een compact formaat.

Private Lease vanaf € 479
Extra inruilvoordeel € 750

Volkswagens-T-Roc cabrio voorraad

de T-Roc cabrio

Ongetemde vrijheid.

– – –
– – –

Volkswagens-Golf variant voorraad

de Golf Variant

Meer Golf. Meer bagageruimte.

Private Lease vanaf € 519
– – –

Volkswagens-Tiguan voorraad

de Tiguan

Alles. Behalve saai.

Private Lease vanaf € 609

Volkswagens-Tiguan Allspace voorraad

de Tiguan Allspace

Ruimte voor alles en iedereen.

– – –

Nieuwe Volkswagen rijden

Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen te kiezen. Vraag een offerte aan of maak een proefrit.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo
Vol van zichzelf. En terecht met al die features. Want met features als een Digital Cockpit, Lane Assist, Side Assist, Adaptive Cruise Control en LED Matrix verlichting mag je best een beetje stoer doen. De nieuwe Polo is namelijk compact als altijd, maar completer dan ooit.

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc
Vol vertrouwen. Met de T-Roc laat je gegarandeerd een indruk achter. De compacte SUV combineert al het goede van onze meest succesvolle Volkswagens ooit, van Golf tot Tiguan. Het resultaat? Een sportieve, eigenwijze Volkswagen met 1.290 liter aan bagageruimte, klaar voor elk avontuur. Vertrouw op kracht. Vertrouw op lef. Vertrouw op de T-Roc.

keurmerk private lease

ACTIEVOORWAARDEN
*Actietarief van toepassing op geselecteerde voorraad OP=OP. Consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Getoonde private lease tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Inruilpremie en private lease tarief geldig op de huidige voorraad. De inruilpremies gelden niet i.c.m. de private lease actietarieven.