T-Roc Jubileum Deals

T-Roc Jubileum Deals –  Snel rijden met extra voordeel

Snel rijden in een nieuwe T-Roc (model 2021) uit voorraad? Kies dan voor de T-Roc Jubileumdeals van M. de Koning. Op deze T-Rocs geldt de gunstige 2021-prijs en bespaart u de prijsverhoging van januari dit jaar. Volkswagen viert dit jaar het 75-jarig jubileum in Nederland. Bij de T-Roc Jubileum Deals “trakteren” wij daarom tijdelijk op voordelige Volkswagen accessoires.

  • Ontvang € 1075 extra inruilwaarde op uw huidige auto
  • Of profiteer van een Private Lease actietarief vanaf € 459
  • Of profiteer van een gunstig Operational Lease tarief vanaf € 459
  • Extra Jubileum korting op Volkswagen accessoires

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een proefrit. Bij M. de Koning Volkswagen kunt u nu tijdelijk profiteren van het voordelige private lease actie tarief of extra inruilvoordeel. Een Volkswagen eerst zelf ervaren? Kom langs in een van onze Volkswagen vestigingen in;

Volkswagen T-Roc
Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc Private Lease


Private Lease vanaf € 459 p/m*

Operational Lease vanaf € 459 p/m*

Diverse kleuren leverbaar

Volkswagen t-roc

De nieuwe Volkswagen T-Roc

De T-Roc heeft een nieuw jasje – en die staat ons succesnummer goed. Gewaagd, bij de tijd, maar toch met een onmiskenbare SUV-uitstraling. En hij mag dan een compacte SUV zijn, als u hier instapt komt u niets tekort. De T-Roc is terug, ook al is hij nooit weggeweest.

Volkswagen t-roc cabriolet

De nieuwe Volkswagen T-Roc Cabriolet

Haal elke dag de avonturier in uzelf naar boven met de T-Roc Cabrio. Moeiteloos combineert ‘ie het krachtige en grensverleggende karakter van een SUV met het plezier van een cabrio. Want zeg nou zelf: is er een groter gevoel van vrijheid dan rijden met de wind door uw haar?

Volkswagen T-Roc voorraad

Onze speciale T-Roc Life 75 Edition

De T-Roc heeft een nieuw jasje – en die staat hem goed. Hij is rijker. Slimmer. Eigenzinniger. Maar toch onmiskenbaar een SUV. Als je hier instapt, kom je niets tekort. Dat beloven we.

Extra’s bovenop de T-Roc Life

  • Velgen ‘Valencia’, 17 inch lichtmetaal**
  • Digital Cockpit Pro, 26 cm
  • Achteruitrijcamera
  • Zijruiten achter en achterruit getint
  • 75 Edition badge & voetmatten

Vanaf € 35.575 of Private Lease vanaf € 459 p.m.*

T-Roc Jubileum: Extra keuzekorting op Volkswagen accessoires. Maak uw keuze uit onderstaande aanbiedingen bij aanschaf van een T-Roc jubileum auto*.

Volkswagen-fietsendrager-inklapbaar

Fietsendrager
Van € 349,- voor € 75,-

Bagagebox
Van € 249,- voor € 75,-

Volkswagen allesdragers

Allesdrager
Van € 239,- voor € 75,-

Volkswagen kinderzitje

Kinderzitje
Van € 269,- voor € 75,-

Volkswagen DSG-automaat

DSG Automaat van € 2.000 voor € 500

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat u niet eens door heeft dat u van versnelling bent gewisseld. Upgrade uw T-Roc met een DSG automaat nu tijdelijk van €2.000 voor €500!

keurmerk private lease

ACTIEVOORWAARDEN
*Actietarief van toepassing op geselecteerde voorraad OP=OP en acties zijn geldig tot en met 31 mei 2022. Consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Getoonde private lease tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Operational lease tarief is gebaseerd op 60 maanden / 10.000 km per jaar. Inruilpremie en private lease tarief geldig op de huidige voorraad. De inruilpremies gelden niet i.c.m. de private lease actietarieven. Voor de accessoire keuze-actie geldt: maximaal 1 accessoire per order, alleen bij aanschaf van een T-Roc jubileum voorraadauto en zolang de voorraad strekt.