elektrische Volkswagen

Goedkoop rijden | Stap nu over op een elektrische Volkswagen

Meedenken in elektrisch rijden.
Wilt u goedkoper rijden? Stap dan nu over op een elektrische Volkswagen. Bij Volkswagen dealer M. de Koning krijgt u nu tot €2.000,- extra inruilwaarde voor uw huidige auto bij aanschaf van één van de nieuwe elektrische Volkswagen modellen. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen voor een extra laadtegoed van €250 of een Volkswagen webshop accessoire tegoed van €250. De ID.4 en ID.5 zijn bij M. de Koning nog leverbaar in 2022.

De overstap naar een nieuwe elektrische Volkswagen wordt nu wel heel aantrekkelijk gemaakt. Een elektrisch Volkswagen model als de ID.3, de ID.4 of de ID.5 biedt het gebruiksgemak en comfort dat u van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om voor elektrisch rijden te kiezen.

Onze elektrische modellen zijn in diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een proefrit. Een elektrische Volkswagen eerst zelf ervaren? Kom langs in een van onze Volkswagen vestigingen in;

Volkswagen elektrisch-overstap

Interesse in een elektrische Volkswagen?

Alle luxe en comfort die u van een Volkswagen gewend bent maar dan volledig elektrisch. Alle elektrische Volkswagen modellen zijn nog leverbaar in 2022. Ervaar het elektrisch rijden van een Volkswagen!

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Zakelijk rijden in een elektrische Volkswagen? Wij denken met u mee.

Bent u opzoek naar de meest efficiënte mobiliteitsoplossing die past bij u of uw bedrijf? Of u nu wagenparkbeheerder, ondernemer of zzp’er bent, wij helpen u graag met uw zakelijke mobiliteit. Wij denken met u mee als het gaat om mogelijkheden voor zakelijk autorijden en daarin is elektrisch rijden natuurlijk ook van toepassing! Daarnaast hebben wij onze klanten gevraagd wat zij belangrijk vinden met betrekking tot elektrisch rijden. Daaruit kwam naar voren dat milieuvriendelijkheid en toekomstgericht de meest genoemde redenen zijn voor elektrisch rijden. Bent u klaar voor een duurzame toekomst? Kies dan nu voor een elektrische Volkswagen!

Voordelen van elektrisch rijden:

 • Elektrisch rijden is milieuvriendelijk
 • Weinig onderhoud
 • Toekomstgericht
 • 16% bijtelling voor de zakelijke rijders in 2022

Welke elektrische Volkswagen kiest u?

Volkswagen ID3

Volkswagen ID.3
Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.
Prijs vanaf € 43.990
Private Lease vanaf € 599* p/m
Full Operational Lease vanaf € 569* p/m

Volkswagen ID4

Volkswagen ID.4
De volledig elektrische SUV.
Prijs vanaf € 47.740
Private Lease vanaf € 619* p/m
Full Operational Lease vanaf € 599* p/m

Volkswagen ID5

Volkswagen ID.5
Zo stijlvol kan elektrisch zijn.
Prijs vanaf € 48.590
Private Lease vanaf € 699* p/m
Full Operational Lease vanaf € 609* p/m

Welke extra voordeel kiest u?

Kies voor een extra laadtegoed van €250 of een Volkswagen webshop accessoire voucher van €250,-

Laadtegoed van €250

Laadtegoed van €250
Dankzij de slimme accutechnologie van Volkswagen, rijdt u extra veel kilometers op één lading.

Volkswagen elektrisch rijden laadkabel

Opgeladen de weg op
Met de 100% originele Volkswagen e-car accessoires. Bekijk hier alle accessoires voor uw elektrische Volkswagen.

Volkswagen T1 Bulli Playmobil

Volkswagen lifestyle artikelen
In het lifestyle assortiment van Volkswagen vindt u praktische en stijlvolle producten voor thuis en onderweg.

Volkswagen ID Proefrit aanvragen?

Ervaar de Volkswagen ID op zijn best tijdens een proefrit! Maak eenvoudig en snel uw afspraak voor een proefrit met een model naar uw keuze. Het maken van een afspraak is gebeurd in slechts 3 simpele stappen!

Snel rijden in een elektrische Volkswagen?

Bent u al overtuigd van alle mogelijkheden die elektrisch rijden te bieden heeft? En wilt u direct rijden in een nieuwe elektrische Volkswagen? Bekijk hier de voorraad en profiteer nu tot €2.000,- extra inruilvoordeel!

Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden?

Toekomstgericht
Een van de grootste voordelen van elektrisch rijden is zonder twijfel dat het beter is voor het milieu. Maar waarom precies? De grootste reden is dat elektrische auto’s tijdens het rijden geen CO2, geen stikstof en minder fijnstof uitstoten. Ook kunnen de batterijen van elektrische auto’s gerecycled worden. Zo is een elektrische auto van A tot Z een zuiniger en duurzamer alternatief voor een auto op brandstof.

6 jaar onderhoud & APK
Een elektrische auto heeft minder onderhoud nodig dan een brandstofauto. Het traditionele onderhoud, waarbij bijvoorbeeld de motorolie vervangen wordt, is niet meer nodig. De ID.modellen worden geleverd met maar liefst 6 jaar onderhoud* en APK-keuring bij de officiële Volkswagen-dealer.

Brandstofbesparing
Een volle accu is een stuk voordeliger dan een een volle benzine- of dieseltank, zeker met de almaar stijgende brandstofprijzen. Het scheelt u zo’n 50 tot 70 procent per laadbeurt. De exacte kosten hangen natuurlijk wel af van de manier waarop u laadt: via een laadpaal bij u thuis, een openbare laadpaal of een snellader. Echter is het laden van een auto altijd goedkoper, zelfs als u hem aan de snellader zet.

Geen wegenbelasting
Om elektrisch rijden toegankelijker te maken voor iedereen, betaalt u in ieder geval tot 2025 geen wegenbelasting, ook wel motorrijtuigenbelasting (MRB) genoemd. Dit geldt voor alle volledig elektrische auto’s, ongeacht het gewicht of de provincie waarin u woont.

ID3 MdeKoning Edition
ID.4
Volkswagen ID.4

ACTIEVOORWAARDEN
* Acties zijn geldig tot en met 30 juni 2022. Extra inruilwaarde is alleen van toepassing bij aanschaf van een nieuwe elektrische Volkswagen, niet bij lease-vormen. Private lease tarieven zijn gebaseerd op 48 maanden/10.000km per jaar. Full Operational Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden/10.000 km per jaar. Buiten deze onderhoudsbeurten vallen slijtagedelen zoals o.a. remschijven, remblokken, ruitenwissers, banden en schade die ontstaan is door invloeden van buitenaf.