Volkswagen DSG-automaat

Volkswagen DSG-automaat actie

Maakt extra comfort betaalbaar
Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat u niet eens door heeft dat u van versnelling bent gewisseld. Omdat we u ook van dit rijcomfort willen laten genieten, hebben we geselecteerde modellen uitgerust met een extra betaalbare DSG-automaat.

Voor welk model gaat u?

Interesse in een Volkswagen met DSG-Automaat? Onze Volkswagen verkoopadviseurs zijn alle werkdagen bereikbaar. Volkswagen met DSG-Automaat eerst zelf ervaren? Kom langs in 1 van onze Volkswagen vestigingen in;

Polo

DSG voor € 2.000

Volkswagen Taigo

Taigo

DSG voor € 2.000

Volkswagen Inruilvoordeel T-Cross

T-Cross

DSG voor € 2.000

Volkswagen T-Roc

T-Roc

DSG voor € 2.000

Pluspunten van de DSG-automaat.

gaspendaal

Extra snel optrekken.

De soepele schakel tussen de versnellingen zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trekt u een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

DSG-automaat

Sportieve rijervaring.

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als u afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kunt u ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.

*Actievoorwaarden
Deze actie is geldig vanaf 03-01-2022 t/m 30-06-2022 en geldt voor een auto uit voorraad of bij het bestellen van een nieuwe Volkswagen. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de opties uit de prijslijsten van de daarbij behorende uitvoering. De inruilpremie is niet van toepassing bij Private Lease of Operational lease. De in te ruilen auto moet minimaal drie maanden op naam van de koper staan.