Vacature Serviceadviseur Volkswagen

Vacatures voor serviceadviseur bij M. de Koning Autobedrijven

Met de M. van Medewerkers

Vacatures voor serviceadviseur

Doordat we niet zomaar een Audi / Volkswagen dealer zijn, zijn we ook op zoek naar ‘niet zomaar’ een serviceadviseur. M. de Koning is een begrip in de regio. Wij zoeken serviceadviseurs die direct aanvoelen waar we het dan over hebben: een aanpak die altijd zo vanzelfsprekend lijkt in het gepresenteerde plaatje, maar zelden vanzelfsprekend is in de uitvoering.

Van oorsprong zijn wij een familiebedrijf gevestigd in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Ommoord). Wij zijn sinds de jaren 60 een begrip in de regio en hebben als organisatie een behoorlijke groei gemaakt. Wij streven ernaar om verder te groeien met de (circa 170) gemotiveerde medewerkers van M. de Koning die dagelijks aan de mobiliteit van onze klanten werken.

Wanneer je bij ons komt werken word je onderdeel van een hecht team, we hebben oog voor jou als persoon. We richten ons als werkgever op jouw persoonlijke ontwikkeling. Of je nu dezelfde functie wilt blijven uitvoeren of je wilt doorstromen, onze branche vraagt van ons allemaal dat we ons continue blijven ontwikkelen en daar faciliteren wij jou bij. Wij streven ernaar dat alle medewerkers met plezier bij ons werken.

Uitdaging, beloning, samenwerking, betrokkenheid en fun zijn de gebieden waarop wij ons willen onderscheiden. Dit doen wij bijvoorbeeld door ruime ontwikkel- en opleidingskansen te bieden en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: vakantieopbouw, een goede pensioenregeling, een marktconforme reiskostenvergoeding, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en de mogelijkheid om een fiets te leasen. Daarnaast bieden wij alle medewerkers van M. de Koning een online voordelenplatform aan met aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen van diverse A-merken. Ook staan wij stil bij persoonlijke gebeurtenissen en zijn wij er voor onze medewerkers. Wij denken actief mee in elke situatie!

Kijk snel bij de onderstaande vacature welke het beste bij jou past.

Vacatures

Werken bij M. de Koning Autobedrijven. Wij zijn altijd op zoek naar talent met een passie voor automotive.

Loading …
Meer informatie over de vacature? Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op.
Nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Interesse in een andere vacature? Bekijk alle vacatures