ŠKODA Wintercheck

Kom langs voor de wintercheck bij M. de Koning. Nu voor slechts € 20,-.

Wat is een ŠKODA wintercheck?

Controle op de 20 meest essentiële punten, inclusief het technische rapport. Winterproof voor €19,95.

De winter komt er weer aan en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor de ŠKODA Wintercheck. Bent u Connected met uw ŠKODA dan is de ŠKODA Wintercheck gratis. Nog niet Connected? Maak meteen een account aan en koppel de app. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en gaat u veilig de winter in.

Na de M. de Koning ŠKODA Wintercheck weet u precies hoe uw auto er technisch voor staat en heeft u inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties.

Voor ŠKODA onderhoud en service bent u welkom in onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel of Rotterdam.

Skoda Connect

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Gecheckt op 20 punten

Van bandenspanning tot airconditioning

Banden

1. Bandenprofiel
2. Slijtagepatroon
3. Bandenreparatieset en reservewiel
4. Bandenspanning

Remmen

5. Remblokken
6. Remschijven

Ruiten

7. Ruitenwissers
8. Ruitensproeier-niveau
9. Ruitensproeiers
10. Voorruit

Onder de motorkap

11. Motoroliepeil
12. Koelvloeistof vorstbeveiliging
13. Koelvloeistofniveau
14. Accu

Interieur

15. Airconditioning
16. Verwarming

Exterieur

17. Trekhaak
18. Deuren
19. Buitenverlichting
20. Uitlaatsysteem

Waarom winterbanden?

  • Meer grip onder de 7 graden;
  • Verplicht op de meeste wintersportbestemmingen;
  • Minder slijtage
  • Kortere remweg
  • Betere wegligging
  • Vermindering brandstofgebruik
Winterbandenwissel

Complete lichtmetalen wintersets.

Gaat u toch nog de bergen in en heeft u geen winterbanden onder uw auto? Bekijk hier het winterbanden aanbod voor VolkswagenAudiŠKODASEAT of Volkswagen Bedrijfswagen? Of Vraag onze collega’s naar ons uitgebreide aanbod nieuwe winterbanden.

Top-3 ŠKODA accessoires

Het najaar is in aantocht, tijd om alle ŠKODA-rijders er op te attenderen hun ŠKODA klaar te maken voor de winter. Met 25% korting op accessoires, voordeel op lichtmetalen wintersets en korting op basisdragers en dakkoffers.  Ga naar de ŠKODA webshop.

Dakdragers

De ŠKODA dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de ŠKODA allesdragers te monteren. Het specifieke design van de dragers minimaliseert het windgeruis. De dragers zijn gemakkelijk en zonder gereedschap te monteren.

Sneeuwkettingen

Deze sneeuwkettingen zijn ontworpen volgens de ŠKODA richtlijnen voor maximale veiligheid en comfort tijdens het rijden in winterse omstandigheden. Deze sneeuwkettingen maken het wegrijden en remmen op sneeuw en ijs veilig en gemakkelijk. De kettingen zijn eenvoudig te monteren.

Rubberen mattenset

De nauwsluitende rubberen matten beschermen de vloer tegen modderschoenen en dergelijke. Door de standaard bevestigingspunten liggen de matten vast op de vloer. De set is voorzien van anti-slip structuur, kan eenvoudig gereinigd worden en heeft een modelspecifiek opschrift.

Deze campagne loopt van 1 oktober 2022 t/m 28 februari 2023. *Het gebruik van de app en de bijbehorende DataPlug zijn helemaal gratis indien de connectie tussen de telefoon en DataPlug tot stand is gekomen. Er zijn alleen kosten voor het datagebruik via uw telefoon. Voor een goede werking van de app dient u “locatie instellingen delen” op “altijd” te hebben staan en bij iedere rit moet de app actief zijn op de achtergrond om alle ritten goed voor u te kunnen vastleggen, en meldingen over uw auto te kunnen geven.