Showroombezoek inplannen

Wij zijn blij dat wij u in onze showrooms kunnen ontvangen! Wilt u zeker weten dat onze verkoopcollega’s ruim de tijd voor u reserveren, dan is een showroom-afspraak een prettige mogelijkheid. Uiteraard zijn onze collega’s ook telefonisch, via whatsapp of via online kanalen zoals facetime of videobellen bereikbaar.

Voor uw showroombezoek kunt u telefonisch of via whatsapp contact opnemen op nummer 088-2013480 of onderstaand online formulier invullen. Onze verkoopcollega’s nemen dan contact met u op om uw afspraak in te plannen. Dit kan op weekdagen van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

 • Selecteer op welke datum u uw afspraak wilt maken.
  DD dash MM dash JJJJ
 • Kies hier uw voorkeur vestiging.
 • Kies hier uw voorkeur voor welk dagdeel.
 • Heeft u nog extra wensen? Bijvoorbeeld interesse in welk merk, model auto of voorkeur voor een bepaalde verkoper. Dan kunt u dat hier beschrijven.
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
mdekoning-pand-volkswagen-capelle
Mdekoning-audi
M. de Koning Rotterdam
Corona-beeld

Extra diensten

Al onze werkplaatsen, schadewerkplaats, tankstation, lease en verhuurafdelingen zijn geopend.

Service afspraak plannen?

Voor onderhoud en reparatie van je Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen ben je bij M. de Koning Autobedrijven aan het juiste adres.