SEAT Wintercheck

Kom langs voor de wintercheck bij M. de Koning. Nu voor slechts € 20,-.

Wat is een SEAT Wintercheck?

Met de winterklaar acties van SEAT bent u klaar voor de winter. Stap in, want met winterbanden en andere winterse accessoires houdt geen enkele winterse bui u meer tegen.

Citytrips, avontuur in de natuur, wintersport. Staat u ook in de startblokken voor een waanzinnig gave winter? Kom dan langs om uw SEAT van top tot teen winterproof te maken. We hebben allemaal supervoordelige acties die gemaakt zijn voor de winter: van winterbandenwissel en APK mét gratis SEAT App DataPlug tot winterwielensets en winteraccessoires. Maak snel een afspraak en ga ervoor deze winter.

Voor SEAT onderhoud en service bent u welkom in onze vestigingen in Capelle aan den IJsselKrimpen aan den IJssel of Rotterdam.

Werkplaats-
afspraak maken

Snel en eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats? Dat kan! Vul uw kenteken in, daarna kunt u uw afspraak verder specificeren.

Gecheckt op 20 punten

Van bandenspanning tot airconditioning

Banden

1. Bandenprofiel
2. Slijtagepatroon
3. Bandenreparatieset en reservewiel
4. Bandenspanning

Remmen

5. Remblokken
6. Remschijven

Ruiten

7. Ruitenwissers
8. Ruitensproeier-niveau
9. Ruitensproeiers
10. Voorruit

Onder de motorkap

11. Motoroliepeil
12. Koelvloeistof vorstbeveiliging
13. Koelvloeistofniveau
14. Accu

Interieur

15. Airconditioning
16. Verwarming

Exterieur

17. Trekhaak
18. Deuren
19. Buitenverlichting
20. Uitlaatsysteem

SEAT-bandenwissel

SEAT Bandenwissel

nu vanaf € 39.

No grip, no glory. Vergeet niet uw banden of wielen te wisselen. Beneden 7˚C merkt u al verschil en kunt u de remweg soms al met de helft verkorten. Daarnaast verbetert u met de juiste banden de wegligging van uw SEAT, rijdt u zuiniger en bespaart u op uw brandstofkosten.

Waarom winterbanden?

  • Meer grip onder de 7 graden;
  • Verplicht op de meeste wintersportbestemmingen;
  • Minder slijtage
  • Kortere remweg
  • Betere wegligging
  • Vermindering brandstofgebruik
Winterbandenwissel

Complete lichtmetalen wintersets.

Gaat u toch nog de bergen in en heeft u geen winterbanden onder uw auto? Bekijk hier het winterbanden aanbod voor VolkswagenAudiŠKODASEAT of Volkswagen Bedrijfswagen? Of vraag onze collega’s naar ons uitgebreide aanbod nieuwe winterbanden.

Top-3 SEAT accessoires

Hoge korting op winteraccessoires. Extra spullen mee of uw SEAT beschermen tegen de winter? Pak dan nu kortingen tot 25% op heel veel Originele SEAT Accessoires.

Allesdragers SEAT
Allesdragers

Allesdragers zijn de oplossing om extra bagage te kunnen vervoeren met uw SEAT.

Rubberen mattenset

De rubberen mattenset is zeer geschikt voor de regenachtige maanden. In deze maanden raakt het interieur van een auto vaak bevuild door vocht, water of pekel. De rubbermatten beschermen uw SEAT daartegen!

Wintersets

De winterbanden zorgen voor de best mogelijke grip en een kortere remweg, al bij temperaturen onder de 7 °C. De speciale rubbersamenstelling samen met het loopvlakontwerp zorgen ervoor dat de veiligheid aanzienlijk verhoogt wordt.

Deze campagne loopt van 1 oktober 2022 t/m 28 februari 2023. *Het gebruik van de app en de bijbehorende DataPlug zijn helemaal gratis indien de connectie tussen de telefoon en DataPlug tot stand is gekomen. Er zijn alleen kosten voor het datagebruik via uw telefoon. Voor een goede werking van de app dient u “locatie instellingen delen” op “altijd” te hebben staan en bij iedere rit moet de app actief zijn op de achtergrond om alle ritten goed voor u te kunnen vastleggen, en meldingen over uw auto te kunnen geven. Rijdt u in een nieuw type Leon, Mii electric of Is jouw SEAT gebouwd na eind 2020? Dan is deze voorzien van af-fabriek connectiviteit en kan de SEAT CONNECT app worden gebruikt.