Welke SEAT occasion zoekt u?

Bent u op zoek naar een SEAT, Ibiza, Arona, Leon, Ateca of Tarraco? Bij M. de Koning kunnen we veel van deze modellen snel en uit occasion voorraad leveren. Profiteer van extra korting bij inruil van uw huidige auto! Voor vrijblijvend advies, een offerte of een proefrit bent u van harte welkom in onze showrooms.

SEAT occassion op voorraad

SEAT

M. de Koning – Thuis in SEAT

Uw servicepartner voor SEAT occasions, service, onderhoud & APK in Capelle en Krimpen aan den IJssel en Rotterdam. Wij zijn volledig ingericht om u als klant met de juiste kennis en kunde van dienst te zijn als het gaat om SEAT. In onze showroom in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam hebben wij een ruime tentoongestelde occasion voorraad om het echte SEAT gevoel te beleven. Vraag een offerte of proefrit aan voor een SEAT. Bekijk alle SEAT occasions en de aantrekkelijke SEAT acties.

Werkplaatsafspraak maken

Plan online uw werkplaatsafspraak in. U kunt zelf de vestiging, een geschikte dag en het tijdstip van de afspraak uitkiezen. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

Onderhoud
Onderhoud
APK
APK
nieuwe autobanden bij M. de Koning
Autobanden
Autoschade
Schadeherstel

Profiteer van onze SEAT After Sales acties

Loading …

Kom langs in onze SEAT service vestigingen