SEAT zomercheck

SEAT zomercheck. Zorgeloze zomer

Genieten zonder zorgen

Wordt het zee en strand of gaat u op ontdekking in de natuur? Wat uw plannen ook zijn deze zomer, de tijd is aangebroken om heerlijk te genieten. Zeker met uw SEAT in topconditie. Start uw zomer en plan een SEAT zomercheck bij M. de Koning Autobedrijven.

Nog meer redenen om langs te komen

Maak uw SEAT zomerklaar!

SEAT zomercheck

SEAT zomercheck

Gaat u er deze zomer met de auto op uit? Dan is de zomercheck een goed idee. Bij de zomercheck lopen we uw SEAT na op 20 essentiële punten, o.a. airco, accu, banden, remmen, vloeistoffen, verlichting en ruitenwissers. Is er iets aan de hand, dan overleggen de medewerkers van M. de Koning Autobedrijven altijd vooraf wat de mogelijkheden en kosten zijn. Zo komt u deze zomer niet voor verrassingen te staan!

Aircocheck

Zo ziet Airco onderhoud eruit

Ruikt u vreemde luchtjes of is het alweer 3 jaar geleden dat uw airco een goede opfrisbeurt heeft gekregen? Plan dan direct een afspraak in voor airco onderhoud. Zo zet u zonder zorgen de airco op standje zomer. Voor auto’s tot modeljaar 2017 kost een opfrisbeurt € 139. Is uw SEAT van na modeljaar 2017, dan betaalt u € 189.

Aircocheck

Airco onderhoudsbeurt nu vanaf € 139,-*

Wat wordt er gedaan bij een Airco onderhoudsbeurt?

De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd bij een Airco onderhoudsbeurt:

  • Bijvullen of vervangen koudemiddel
  • Temperatuurmeting
  • Druk- en lektest
  • Controle van pollenfilter
  • Reinigen airco- en ventilatiesysteem
  • Visuele controle
  • Controle van de bediening
  • Anti-geurbehandeling
  • Desinfectie van luchtkanalen (anti-schimmel)

Zomerbanden
Doorrijden op winterbanden in de zomer is niet handig. Boven de 7 graden kunt u het beste zomerbanden gebruiken. Met deze banden is uw SEAT helemaal klaar voor hoge temperaturen en natte weersomstandigheden. Door in de zomermaanden op zomerbanden te rijden, verkort u uw remweg en vergroot u de controle over het stuur. Waar wacht u nog op? Plan alsnog uw bandenwissel of vervang die versleten zomerbanden! Maak direct een afspraak bij M. de Koning SEAT Service dealer in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Rotterdam.

seat zomerbanden

SEAT Originele Accessoires

Wilt u er graag op uit met de fiets? Of op zoek naar nog meer comfort en gemak? SEAT Originele Accessoires zijn speciaal gemaakt voor uw SEAT, zodat u zeker weet dat u niets tekort komt.

Acties zijn geldig vanaf 1 juni 2022 tot en met 1 augustus 2022.