SEAT bandenwissel

SEAT zomerbandenwissel. Zorgeloze zomer

Zeker zijn van een veilige rit, het hele jaar door? Kies dan voor de beste banden met de bandenservice van SEAT. Winterbanden, zomerbanden of All-season banden: elke soort heeft z’n eigen profiel, rubbersamenstelling en voordelen. We adviseren u graag over welke band u op dit moment het beste kunt gebruiken, en geven u tips om ze in topconditie te houden. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd zonder afspraak bij uw SEAT dealer terecht voor het repareren van een lekke band. Dankzij onze experts bent u dan zo weer op weg.

Grip & veiligheid met de banden van SEAT
Ga goed voorbereid de lente in. Bij temperaturen hoger dan 7 graden genieten zomerbanden de voorkeur. Door de specifieke rubbersamenstelling presteren de zomerbanden het best tijdens warmere omstandigheden. Zomerbanden zorgen daardoor voor een kortere remweg en daarmee verkleint u de kans op een ongeval.

Maak uw zomerbandenwissel afspraak

Plan online uw werkplaatsafspraak in. U kunt zelf de vestiging, een geschikte dag en het tijdstip van de afspraak uitkiezen.
Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

Bandenwisselprijzen

Bandenwissel werkzaamhedenPrijs*
Wielenset wisselen€ 39
Wielenset wisselen incl. opslag en transport€ 89
Losse bandenset wisselen€ 89
Lossebandenset wisselen incl. opslag en transport€ 139

* Prijzen: inclusief btw. Exclusief materiaal, balanceren en BEM.

Complete lichtmetalen wielensets.

Wilt u uw zomerbanden direct op mooie lichtmetalen velgen? Dan profiteert u nu van extra scherp geprijsde wielensets. Zo gaat u deze zomer veilig én stijlvol de weg op. Nu vanaf € 595.

ACTIEVOORWAARDEN*
Actie geldig van 1 juni 2022 tot 31 augustus