Uitdeuken zonder spuiten

Onverhoopt schade? Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Heeft uw auto of bedrijfswagen een kleine deuk dan kunnen wij deze deuk van uw auto of bedrijfswagen uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken worden met een speciale techniek effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Nadat onze vakmensen de schade hebben hersteld, wordt de elektronica gereset indien dit nodig is. Voordat u uw auto komt ophalen wordt uw auto (nog) grondig van binnen en van buiten gereinigd. Om er zeker van te zijn dat u uw auto in perfecte staat ontvangt, staat M. de Koning Autopschade garant voor de eind controle.

Uitdeuken zonder spuiten is een goede en goedkope manier om kleine deukjes in uw auto te laten wegwerken.

 • De deuk wordt er met speciaal gereedschap als het ware ‘uitgemasseerd’ met behulp van speciaal gereedschap. Met strijklicht wordt de deuk opgespoord en het eindresultaat gecheckt.
 • Uitdeuken zonder spuiten heeft een aantal grote voordelen. Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden. De auto hoeft niet voor langere tijd naar een schadeherstelbedrijf (in veel gevallen klaar terwijl je wacht). En het is gemiddeld 50 tot 75 procent goedkoper dan spuiten en plamuren.

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor uw autoschade.

Heeft u een kleine deuk die we kunnen uitdeuken zonder spuiten? Stuur uw foto’s en ontvang een vrijblijvende offerte. Maak minimaal 3 foto’s van de schade, uit 3 hoeken heeft gefotografeerd. Zo kunnen wij naar aanleiding van de door u gemaakte foto’s een goede inschatting van de kosten voor het repareren van de schade maken. Als u wilt kunt u ook uw telefoonnummer meesturen, zodat wij u kunnen bellen. Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor uw autoschade.

Voertuiggegevens
Contactgegevens
Schadegegevens
 • Sleep bestanden hierheen of
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.