Lakschade

Spot en repair bij kleine lakbeschadigingen
Spot Repair is een opzienbarende methode om kleine beschadigingen snel, goedkoop en professioneel te verhelpen. Lakbeschadigingen worden hersteld door een ingenieuze lokale reparatie. Bovendien is het voordelig en milieuvriendelijk. In veel gevallen zijn de besparingen aanzienlijk. Door de gestegen tarieven voor spuitwerkzaamheden vraagt de klant steeds meer naar spot repair. Waar het vroeger voor een kleine lakbeschadiging noodzakelijk was een compleet deel van de auto over te spuiten, kan nu vaak worden volstaan met een plaatselijke cosmetische bewerking. Kleine schades kunnen op deze manier veelal voor een aanzienlijk lager bedrag en een gegarandeerde kwaliteit worden gerepareerd. En dat komt het milieu en uw portemonnee ten goede.

Toepassingen van Spot Repair zijn mogelijk bij bijvoorbeeld krassen, scheurtjes, kleine deuken, en het repareren van kunststof bumpers. Ook herstel van polyester en hard PVC is mogelijk. Door het gebruik van kleine nevelarme lakspuiten en het lage grondstofgebruik is de techniek niet schadelijk voor het milieu. Alle gangbare kleuren worden met een lakcomputer samengesteld en afgewogen op de juiste kleur en hoeveelheid.

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor uw autoschade.

Heeft u lakschade? Stuur uw foto’s en ontvang een vrijblijvende offerte. Maak minimaal 3 foto’s van de schade, uit 3 hoeken heeft gefotografeerd. Zo kunnen wij naar aanleiding van de door u gemaakte foto’s een goede inschatting van de kosten voor het repareren van de schade maken. Als u wilt kunt u ook uw telefoonnummer meesturen, zodat wij u kunnen bellen. Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor uw autoschade.

 

Voertuiggegevens
Contactgegevens
Schadegegevens
 • Sleep bestanden hierheen of
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.