M. de Koning autoschade

Schade melden

Direct online je schade melden

Naar schade melden

Schadeherstel offerte

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor uw autoschade

Naar offerte aanvragen

Stel uw vraag

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via Telefoon, WhatsApp of e-mail voor al uw vragen

Contact opnemen

Schadeherstel

Welkom bij M. de Koning Autoschade.
Schadeherstel voor alle merken auto’s en MerkZeker schadeherstel voor Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Of het nu een klein krasje is of een diepe deuk, schade aan uw auto is altijd vervelend. Zeker als de schade zo erg is, dat u uw Volkswagen niet meer kunt gebruiken. Gelukkig staan de schadespecialisten van M. de Koning altijd voor u klaar. De specialisten van M. de Koning herstellen uw autoschade zo snel mogelijk. U kunt dus rekenen op vakkundig schadeherstel en perfect spuitwerk. Het resultaat? Uw auto is weer als nieuw! Uiteraard houden wij u tijdens het herstelproces mobiel met een kwalitatieve leenauto.

Je bent altijd van harte welkom in onze speciale schadeherstelvestiging in Krimpen aan den IJssel. Staat uw auto bij ons in de werkplaats? Onze schadespecialisten doen graag een vrijblijvend aanbod voor het herstel van je schade.

Schade melden

Autoschade melden

Schade is natuurlijk al vervelend genoeg. Graag helpen wij je weer op weg! Meld je autoschade dan zo snel mogelijk bij uw verzekeraar en vul ons online schadeformulier in.

Schade offerte

Schadeherstel offerte

Een deuk, lakschade of interieurschade? Stuur je foto’s en ontvang een vrijblijvende offerte. Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor uw autoschade.

Onverhoopt schade?

Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Heb je schade aan je auto of bedrijfswagen? Bij ons ben je verzekerd van snelle en vakkundige hulp. Om wat voor schade het ook gaat, klein of groot.

Vervangend vervoer
Dat wij je gedurende de herstelwerkzaamheden aan uw auto niet aan uw lot overlaten, spreekt voor zich. Standaard staat er een representatief vervangend voertuig voor je klaar en helpen wij je weer snel op weg. M. de Koning Autoschade vaste reparateur voor verzekerden van Centraal Beheer Achmea.

Alleen het beste
Onze schademonteurs zijn uitstekend opgeleid. Wij werken uitsluitend met originele fabrieksonderdelen. Met onze moderne spuitinstallatie kunnen wij bovendien alle lakschades ‘onzichtbaar’ herstellen. Na een bezoek aan ons schadeherstelbedrijf in Krimpen aan den IJssel is uw auto/bedrijfswagen weer als nieuw.

 

Slim Schadeherstel

Dankzij speciale methodes kunnen onze schadespecialisten kleine beschadigingen aan je auto vrijwel onzichtbaar herstellen. Dit doen we bijvoorbeeld door uitdeuken zonder te spuiten. Dat bespaart je tijd, onderdelen en geld. Dat noemen wij Slim Schadeherstel.

  • Uitdeuken zonder spuiten vanaf € 75,-
  • Bekleding herstel vanaf € 99,-
  • Dashboardherstel vanaf € 125,-
  • Spot repair vanaf € 129,-
  • Velg reparatie vanaf € 89,-
  • Bumperreparatie vanaf € 129,-
  • Steenslag reparatie vanaf € 99,-
Logo MerkZeker schadeherstel

MerkZeker Schadeherstel
Schadeherstel in vertrouwde handen via de M. de Koning merkdealer. Schadeherstel door gecertificeerde schadeherstel specialisten. Exclusief voor de merken: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Logo Focwa

FOCWA Eurogarantbedrijf
Het teken dat u bij een ervaren en vertrouwde schadehersteller bent, die uw schade veilig herstelt. Uitstekende service, garantie op werkzaamheden en deskundige specialisten

Logo Duurzaamrepareren

Duurzaam Repareren
De “Duurzaam Repareren” certificering wordt toegekend aan schadeherstelbedrijven die alle mogelijke kwalitatieve en organisatorische maatregelen hebben genomen om het milieu te ontzien.

Logo Schadegarant

SchadeGarant
Als gerenommeerd schadeherstelbedrijf zijn wij aangesloten bij SchadeGarant. Schadegarant verhoogt de efficiëntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces.

Alles onder 1 dak montage+schadeherstel

Gebruik originele onderdelen

Repareert voor de meeste verzekeraars

4 jaar focwa garantie

Altijd passend vervangend vervoer

Erkend Duurzaam & duurzaam repareren

Schadeherstel

Alles over het herstellen van schade aan je auto als autoschade, interieurschade, lakschade en uitdeuken zonder spuiten. Het Stappen plan voor het herstellen van schade. Alles over vervangend vervoer en onze services.

autoschade schadeherstel

Autoschade herstellen

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van kleine en grote schades. Na afloop ziet u niks meer terug van de schade.

Stappenplan

Het herstellen van autoschade bestaat uit een aantal stappen, bekijk het stappenplan.

Vervangend vervoer

Laat uw schade aan uw auto bij M. de Koning Autoschade repareren, dan kunt u altijd rekenen op gratis vervangend vervoer.

Schadebedrijf M. de Koning

Service

Bekijk alle services van M. de Koning Autoschade

MdeKoning-Autoschade-aegon
MdeKoning-Autoschade-asr
MdeKoning-Autoschade-avero
MdeKoning-Autoschade-centraalbeheer
MdeKoning-Autoschade-deltaloyd
MdeKoning-Autoschade-fbto
MdeKoning-Autoschade-generali
MdeKoning-Autoschade-interpolis
MdeKoning-Autoschade-nationalenederlanden
MdeKoning-Autoschade-unive

Stel je vraag

Heb je vragen of ontvang je graag advies over autoschade herstel? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook de veelgestelde vragen.

Telefoon

Telefonisch

We zijn elke werkdag van 8.00 t/m 17.00 uur te bereiken via 0180 55 95 65

whatsapp

WhatsApp

Voeg 06-40135475 toe aan je contactpersonen en stel uw vraag via WhatsApp. We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

mail

E-mail

Ga naar de contactpagina en vul daar het contactformulier in. Je krijgt binnen 24 uur reactie.