vervangend vervoer

Schadeherstel

Welkom bij M. de Koning Autoschade, wij bieden schadeherstel voor alle automerken en zijn bij alle grootte verzekeraars aangesloten. 
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Of het nu een klein krasje is of een diepe deuk, schade aan uw auto is altijd vervelend. Zeker als de schade zo groot is, dat u uw auto niet meer kunt gebruiken. Gelukkig staan de schadespecialisten van M. de Koning schadeherstel altijd voor u klaar. Onze specialisten herstellen uw autoschade vakkundig en zo snel mogelijk. U kunt dus rekenen op vakkundig schadeherstel en prefect spuitwerk. Het resultaat? Uw auto is na een bezoek weer als nieuw! Uiteraard blijft u bij ons mobiel tijdens het herstelproces met een kwalitatieve leenauto.

Ik ben op zoek naar

Schadeherstel

autoschade schadeherstel

Autoschade herstellen Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van grote schades. Na afloop ziet u niks meer terug van de schade.

uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten. U heeft een kleine deuk in het dak opgelopen van uw auto en wil deze laten uitdeuken zonder spuiten.

Schade-lakschade3

Lakschade Spot Repair is een opzienbarende methode om kleine beschadigingen snel, goedkoop en professioneel te verhelpen.

M. de Koning Autoschade

Onverhoopt schade?
Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Heeft u schade aan uw auto of bedrijfswagen? Bij ons bent u verzekerd van snelle en vakkundige hulp. Om wat voor schade het ook gaat, klein of groot.

Vervangend vervoer
Dat wij u gedurende de herstelwerkzaamheden aan uw auto niet aan uw lot overlaten, spreekt voor zich. Standaard staat er voor u een representatief vervangend voertuig klaar en helpen wij u weer snel op weg.

Alleen het beste
Onze schademonteurs zijn uitstekend opgeleid. Wij werken uitsluitend met originele fabrieksonderdelen.

Met onze moderne spuitinstallatie kunnen wij bovendien alle lakschades ‘onzichtbaar’ herstellen. Na een bezoek aan ons schadeherstelbedrijf in Krimpen aan den IJssel is uw auto/bedrijfswagen weer als nieuw.

SchadeGarant
Als gerenommeerd schadeherstelbedrijf zijn wij aangesloten bij SchadeGarant. Daarnaast is M. de Koning Autoschade vaste reparateur voor verzekerden van Centraal Beheer Achmea.

Slim Schadeherstel

Dankzij speciale methodes kunnen onze schadespecialisten kleine beschadigingen aan uw auto vrijwel onzichtbaar herstellen. Dit doen we bijvoorbeeld door uitdeuken zonder te spuiten. Dat bespaart u tijd, onderdelen en geld. Dat noemen wij Slim Schadeherstel. Bent u benieuwd of uw schade verholpen kan worden met Slim Schadeherstel?

  • Uitdeuken zonder spuiten vanaf € 75,-
  • Bekleding herstel vanaf € 99,-
  • Dashboardherstel vanaf € 125,-
  • Spot repair vanaf € 129,-
  • Velgreparatie vanaf € 89,-
  • Bumperreparatie vanaf € 129,-
  • Steenslagreparatie vanaf € 99,-

Schadeherstel Stappenplan

MdeKoning-Autoschade-avero
MdeKoning-Autoschade-centraalbeheer
MdeKoning-Autoschade-aegon
MdeKoning-Autoschade-asr
MdeKoning-Autoschade-interpolis
MdeKoning-Autoschade-nationalenederlanden
MdeKoning-Autoschade-deltaloyd
MdeKoning-Autoschade-unive
MdeKoning-Autoschade-fbto
MdeKoning-Autoschade-generali

Heeft u een vraag of ontvangt u graag advies?
Bel gerust onze Schadeherstel afdeling 0180-55 95 65 of vul ons contact formulier in.