Volkswagen Preview

Exclusieve Preview Tiguan en Arteon vrijdag 24 juli 2020

Vrijdag 24 juli van 13:00 – 17:00 uur

Vernieuwde Volkswagen Tiguan: ruimte voor elektrificatie en digitalisering
Volkswagen introduceert de vernieuwde Tiguan. De meest succesvolle SUV van Europa wordt leverbaar met geavanceerde plug-in hybridetechnologie en zet de volgende stap op het gebied van digitalisering en connectiviteit. De TDI-modellen worden uitgevoerd met twin dosing-technologie. Naast alle technische noviteiten krijgt de Tiguan ook een nieuwe look.

Volkswagen presenteert de nieuwe Arteon en Arteon Shooting Brake
De Volkswagen Arteon is vernieuwd. Het design is verder verfijnd, het interieur is geheel nieuw en de Arteon krijgt nu ook plug-in hybridetechnologie. Een primeur is er voor de Arteon Shooting Brake, die voor het eerst zijn opwachting maakt. In dit model smelt de progressieve Arteon-lijnvoering samen met de functionaliteit en ruimte van een estate.

Ruim voor de landelijke introductie later dit jaar, staan de vernieuwde Volkswagen Tiguan, Arteon en Arteon Shooting Brake gedurende 2 weken bij onze importeur in Leusden. Tijdens deze exclusieve preview heeft u de kans om de Volkswagen Tiguan, Arteon en Arteon Shooting Brake van dichtbij en van binnen te bekijken.

Wij nodigen u uit om op vrijdag 24 juli tussen 13.00 uur en 17.00 uur de preview te bezoeken.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u snel in!

Preview informatie

Tijdens de preview wordt u ontvangen door 1 van onze collega’s. U kunt met maximaal 4 personen per inschrijving de preview bezoeken. U heeft ruim de tijd om de Tiguan en Arteons te bekijken, een proefrit maken is echter nog niet mogelijk. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per email.

De nieuwe arteon bij M. de Koning

Adresgegevens Preview
De preview vindt plaats bij Pon’s Automobiel Handel in Leusden, hieronder vindt u de adresgegevens:
Pon’s Automobielhandel
Zuiderinslag 2
Leusden

Exclusieve Preview Tiguan en Arteon vrijdag 24 juli 2020

 • Maximaal 4
 • Hidden
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.