Volkswagen ID3 Preview

Exclusieve Preview ID.3 1st

Donderdag 9 juli 2020

De ID.3 is een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van Volkswagen gewend bent. Dit nieuwste elektrische model combineert de laatste innovaties, zoals ID.Light met een grote actieradius (tot 550 km**), een betrouwbaar karakter en luxe design.

Ruim voor de landelijke introductie later dit jaar, staat de nieuwe ID.3 1st gedurende 2 weken bij onze importeur in Leusden. Tijdens deze exclusieve preview heeft u de kans om de ID van dichtbij en van binnen te bekijken.

Wij nodigen u uit om op donderdag 9 juli tussen 10.00 uur en 16.00 uur de preview te bezoeken.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u snel in voor het door u gewenst tijdstip!

Volkswagen ID3 Preview

Preview informatie

Tijdens de preview wordt u ontvangen door 1 van onze collega’s. U kunt met maximaal 4 personen per inschrijving de preview bezoeken. U heeft ruim de tijd om de ID te bekijken, een proefrit maken is echter nog niet mogelijk. Uw inschrijving voor een tijdstip is onder voorbehoud, op basis van de capaciteit worden de bezoekers ingedeeld. We verwachten dat uw gewenste tijdstip zal doorgaan. Mocht uw tijdstip echter vol zitten, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen om een nieuw tijdstip met u af te stemmen. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per email.

Volkswagen ID3 Preview

Adresgegevens Preview
De preview vindt plaats bij Pon’s Automobiel Handel in Leusden, hieronder vindt u de adresgegevens:
Pon’s Automobielhandel
Zuiderinslag 2
Leusden

Inschrijven Exclusieve Preview ID.3 1st Donderdag 9 juli 2020 

 • Maximaal 4
 • Hidden
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.